2777
2789
عنوان

پس انداز از حساب شوهر

199 بازدید | 17 پست

خانوما من نرم افزار بانکی تو گوشی منه و از حساب من برای سوپر مارکت استفاده میشه ،شوهرم شبی صد میاره میده به من .بعد من هر روز سیصد هم از حساب بر میدارم که یه تیکه طلا بخرم واسه پس انداز واینم میدونم که شوهرم بفهمه بشدت مخالفه ،بنظرتون کارم بده ،به شوهرم باشه میگه با پول باید کار کرد نکه بندازی یه گوشه خاک بخوره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت اشتباهه از نظر من 

درسته پس انداز کردن خوبه ولی نه به هر قیمتی 

من خودم اگه بدونم شوهرم پس انداز مخفی داره یا بدون اطلاع من کاری انجام داده صد در صد ناراحت میشم 

بهتره باهاش در میون بزاری بگی طلا سرمایه گذاریه هر روز قیمتش اضافه میشه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

شوهر من دوس داره هر چی پول داره برم سالن موهام و رنگ بذارم لباس بخرم اما اعتقادی به طلا و پس انداز نداره من با همین پس اندازای یواشکی ۲۰۰ میلیون طلا خریدم خورد خورد دیشب به شوهرم گفتم کرک و پرش ریخت کلی کیف کرد گفت آفرین...ادامه بده اسی کارت درسته

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
شوهر من دوس داره هر چی پول داره برم سالن موهام و رنگ بذارم لباس بخرم اما اعتقادی به طلا و پس انداز ن ...

حالا جالب اینجاست هر وقت هم کارش گیره طلاهای من کارشو راه میندازه،ولی بازم مقاومت میکنن

کارت اشتباهه از نظر من  درسته پس انداز کردن خوبه ولی نه به هر قیمتی  من خودم اگه بدونم ش ...

به خدا گفتم ولی مرغش یه پا داره واینم بگه اگه بفهمه ممکنه دیگه بهم اعتماد نکنه ..ولی خوب منم بچه دارم دوس دارم واسه ایندشون یه پس اندازی باشه 

حالا جالب اینجاست هر وقت هم کارش گیره طلاهای من کارشو راه میندازه،ولی بازم مقاومت میکنن

کارت درسته عزیزم...تا مجبور نشدی بهش نگو 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
😁😁

عزیزم اگه بفهمه یه عمر خودتو از پولای شوهرت محروم میکنی

همسرمنم کارش ازاده ولی من تا حالا یه هزاری از پولش برنداشتم ولی ازش پول میگیرم پس انداز میکنم اینجوری بعدا زیرسوال نمیرم

عزیزم اگه بفهمه یه عمر خودتو از پولای شوهرت محروم میکنی همسرمنم کارش ازاده ولی من تا حالا یه هزاری ...

اخه صد تومن خیلی کمه ،خیلی طول میکشه تا یه تیکه طلا بشه ...دیروز نزدیک بود لو برم ..انقد ترسیدم ...محرومم فک نکنم بکنه فقط چپ چپ نگاه میکنه 😬