2777
2789

من چن سال پیش خواستم رو یه جایی بشینم بعد یه جسم خیلی نوک تیز هم رو اون جا بود من متوجه نبودم تا نشستم این جسم تو پهلوم فرو رفت و یه لحظه احساس کردم که دارم با سرعت نور و مورب به سمت بالا میرم و بعد نمیدونم چن ثانیه دیدم تو بغل خواهرمم اون موقع نمیدونستم چه اتفاقی افتاد اما الان میدونم که چن لحظه روحم از بدن جدا شده بوده

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که فک میکنن تو خواب روح از بدنشون جدا میشه همچین چیزی نیست نام علمیش فلج خواب 

من در حالی که چشمم باز بود و اطرافیانم رو میدیدم  و حرفهاشون رو میشنیدم،پشت بام خونه و کنار خورشید هم رد میشدم،،،همزمان!!!

فلج خواب،موقع خواب اتفاق میفته،نه بیداری

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌