2777
2789

من نداشتم ولی ی سوال اگه از بدن خارج شیم قشنگ میتونیم بدون جسم راه بریم یا فقط تو هوا معلقیم؟؟؟؟

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

هر شب بعد از خواب همه میرن بیرون 

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که فک میکنن تو خواب روح از بدنشون جدا میشه همچین چیزی نیست نام علمیش فلج خواب 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

وقتی کراشمو میبینم، حس میکنم از ماتریکس خارج میشم اصلا وجودمو حس نمیکنم🤣🤣🤣🤣🤣 اسی تروخدا فوش ند ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نه بابا چرافحش؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟اتفاقا خوب بود

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

استارتر حالا که به این موضوعها علاقه داری ،یه سری به تاپیک آخرم بزن و اگر خودت تجربه ی مشابهی داری یا در کسی دیدی و شنیدی تعریف کن سرگرم بشیم😉

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
استارتر حالا که به این موضوعها علاقه داری ،یه سری به تاپیک آخرم بزن و اگر خودت تجربه ی مشابهی داری ی ...

رو چشمم🫡