2777
2789

عکس و فیلم ضایع از خودش داده بود 

بیایین بگین چی شد 

دیروز همش داشتم غصشو میخوردم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا یه خانم که به نظر خیلی ساده میومد دیروز تاپیک زد که برای یه پزشک خانم تو تلگرام عکس از همه جای بدنش فرستاده 

اونم به شکل فجیع با صورتش

یارو به اسم دکتر هر چی گفته بود این انجام داده بود ..... تا گفته بود برو با برادرت ..... دیگه اینجا دوست باهوش ما متوجه شده بود طرف دکتر نیست ... یارو گفته بود پخش میکنم عکس و فیلماتو

میگفت گروه داشتن . دوستم معرفی کرده 

دوستم میگه خودمم براش فرستادم 

فکر کنم دوستشم فیک بوده مجازی دوست شده بوده باهاش 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

کاش بیاد یه خبر از خودش بده 

من چرا انقدر نگران آبروشم

وای چه امضای قشنگی دارید  فقط اومدم همینو بگم  عالی بود عالی

ممنونم عزیزم