2777
2789

منو شوهرم چندسالی قبل ازدواج دوست بودیم

ولی خانواده عموش با اینکه میدونستن باز هم سعی داشتن دختر خودشونو به شوهرم بدن.

اما دلیل اصلیم واسه قطع ارتباط اینه که یه بار واسه شوهرم دعا گرفتن و متوجه شدیم کار اوناس. که سر همین دعا خیلی خیلی اتفاقات بدی و مشکلای بزرگی یه برهه برامون پیش اومد.

بعد از عقد پاگشامون کردن ولی اصلا حس خوبی نداشتم بهشون

نگاه های طولانی و معناداری زن عموش بهم میکرد

بخدا قسم دختر پروش لحن حرف زدنش معمولی بودا ولی اسم شوهر منو میخواست صدا کنه میکشیییید و صدا میزد.

بقیش تو پست بعدی میزارم نوشتم

خداشاهده ۵ دقه تمام دختره زل زده بود به شوهرم یه جوری انگار تو برهوت بود، چشمش به شوهرم بود ولی فکرش نمیدونم کجا و من تمام اون ۵ دقه داشتم علنا چپ چپ نگاش میکردم اما انقدر محو بود که حتی نفهمید.و کلی حرکتای دیکه.

به شدت اهل دعا و جادو هستن و نگران اینم بلایی سر زندگیم نیاد. 

از طرفی ما تو یه شهر غریب هسیم که فقط این خانواده عموش هستن و بخاطر همین رفت امد زیادی میدونم قراره بینمون پیش بیاد.

شوهرمم متاسفانه یکم ساده و خوش بینه. میگه ما که دیگ اردواج کردیم نگران چی هسی تو و قصد داره باهاشون رفت امد کنه چون تنهاییم و اونا هم کلی داماد و پسر همسن شوهرم دارن ولی من اصلا دوست ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشاهده ۵ دقه تمام دختره زل زده بود به شوهرم یه جوری انگار تو برهوت بود، چشمش به شوهرم بود ولی فکرش ...

بگو خوشم نمیاد ..باهم دوتایی برین بیرون بهتره ...اگه خونه اونا شلوغ و مرد زیاده بهانه کن جوری که شوهرت هم حساس بشه دیگه خودش نمیره

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

اگه شوهرت مایله و پایته رو در رو میتونی بااحترام و صادقانه بهش بگی قطع ارتباط کنید 

اگه نه شوهرت میگه فامیلن و .... نمیشه قطع ارتباط کرد زشته و ... میتونی با سیاست خودت ارتباط کمترش کنی ولی همسرت نفهمه قصد نرفتن داری 

مثلا چندباریشو عذر و بهانه بیاری ولی یه بارشو بری 

یا مثلا وقتی رفتی اونجا سعی کنی به همسرت سخت بگذره

تلاش و سعی کن نره ک فاتحه زندگیت خوندست.حالا دعا بگیر شوهرت نره😁

چطوری اخع

کلا این خونواده عموشو خیلی دوس داره

زمانیکه فهمید دعا کار اونا بوده خودش قطع ارتباط کرد و پاشو دیگ اونجا نزاشت

اما تا کارمون اوکی شد و ازدواج کردیم گفت ما که کارمون درست شد و دیگ اونام بیخیال شدن و رفت امد شدوع کرد.

ولی‌من بعید میدونم اونا بیخیال شده باشن 

بنظرم برو دعاکن دختره علاقشو ب شوهرت از دست بده

یا توجمع داد بزن سر دختره بگو زنیکه هیز باچه حقی اینجوری محو شوهرم شدی کلی سلیطه بازی دیگه

همین باعث جرقه یه دعوای بزرگ میشه وتودیگه بهونه قطع ارتباطو داری

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

بگو خوشم نمیاد ..باهم دوتایی برین بیرون بهتره ...اگه خونه اونا شلوغ و مرد زیاده بهانه کن جوری که شوه ...

اتفاقا یکی از پسراشون انقد بخدا هیز بود و بد نگاه میکرد ولی خب کوچیکتره منه و حس کردم اگ بگم فک میکنه الکی میگم بهانس هنوز هیچی نشده. خیلی‌حالم گرفتس

بنظرم برو دعاکن دختره علاقشو ب شوهرت از دست بده یا توجمع داد بزن سر دختره بگو زنیکه هیز باچه حقی ای ...

این چیزی که گفتی خیلی خیلی خوب بود

فقط بنظرت من تو چشم شوهرم بد نمیشم؟؟ مقصر نمیشم؟؟ 

چون اون معتقده از بعد ازدواج اون دختره به چشم برادرنگاش میکنه و کلا بچس و اگ کاری میکنه نباید جدی گرفت

واقعا هم سنش کمه اما خب حرکاتش چیز دیگ میگن

این چیزی که گفتی خیلی خیلی خوب بود فقط بنظرت من تو چشم شوهرم بد نمیشم؟؟ مقصر نمیشم؟؟  چون اون ...

بیخیال بابا نهایتش شوهرت یه هفته باهات قهرباشه

ولی مهم اینه شر این دختره از زندگیت کنده میشه

اگه اینستل داری تااسم چندتا پیجپ بهت بگم که واسه حل مشکلات زناشویی هست

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین