یکی از فامیلای نزدیکمون چند سال پیش بعد از فوت پدربزرگم و تقسیم ارث چنان دعوایی با همه راه انداخت خودش و بچه هاش، بعدش مامان من ک اصلا کاری با تقسیم ارث نداشت و عملا نقشی و مسئولیتی نداشت خودش انداخت وسط ک ب چه حقی از این کارا میکنید و ….. بچه های طرف مامانمو شستن و گذاشتن کنار هرچی بلد بودن و نبودن نثارش کردن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پشت تلفنم گفتم میخان مارو ببینن و… حق مامانم و بقیه بچه ها شد به نامشون ما خوب شدیم دارن چند روز دیگه میان خونمون اصلا اعصابم با اینکه این وسط هیچ دخالتی نکردم خورده
برین بشون! مامانتم خواست کوتاه بیاد شما نیاین! همون چیزایی که اون سال به مامانت گفتنو بشون بگو!
اوه اخه مامان ساده من که انقد چند سال پیش از اینا فحش خورد الان که اونا پیشقدم شدن اشتی کرده ، میگفتن کم ارث دادین حالا که الان اینجوری شده دارن میان مارو ببینن
چون بعد به نام زدن اشتی کردن ادم واقعا دلش میگیره با زور تمام و چند سال توهین حالا ک به چیزی ک حقشون نبود رسیدین اشتی کردن مامانم اصلا یادش رفت چقد الکی و بی تقصیر از اینا فحش خورد و ما بی غیرت طور بخاطر اینکه بابام گفت دخالت نکنین اصلا ی پیامم ندادیم حالا باید ببینیمشون چجوری تحمل کنم رفتارمونم باید خوب باشه