2777
2789
عنوان

من امروز ...؟!

223 بازدید | 14 پست

سلام خانومای محترم وعزیز 

امروز روز پریودیم بود اخرین بار یکماه پیش  بعد از پایان پریودیم رابطه داشتم  که بعدش دیگ نداشتم و روش جلوگیریمم طبیعی 

این چند روز علائم پریودی رو داشتم  یعنی بی حالی درد کمر ،درد شکم ،درد سینه :) و ترشح 

امروز توی ترشحم رگه خونی دیدم ولی پریودی خیر 

ودرد سینه امم از بین رفته  وعلائم هم ندارم 

ممکنه حامله باشم:) میترسم امیدوارم نباشم دعا کنیذ

سلین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالش هست زیاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فکر کن بشینم دعا کنم کاربر نی نی سایت حامله نباشه هر چی صلاحه همون میشه 😂♥️

دعا در  حق دیگران خوبه :) من دعا میکنم هرمشکلی داری وهرچیزی که باعث شده دلت بگیره یا حس میکنی که مثل قبل خوب نیستی این مشکلت برطرف بشه ودوباره حال دلت خوب بشه ❤️😘

سلین 

شرایطم اصلا اوکی نیست ولی هرچی که به صلاحه  🥲

خیره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.