2777
2789

وقتی که بچه بودم وضع پدرم خوب نبودش عقده ی خیلی چیزا تو دلم موندش و چیزی نگفتم الان که وضع اش عالی شده برای خواهرم هستش همه چی و هنوزم همون عقده ها موندن...

از طرفی دیگه خیلی از آدما دلمو شکوندن خیلی زیاد با حرفاشون یکی خانواده ام بخاطر اینکه فقط من معدلم ۱۹ و ۸۹ بودش اونم ۱۰ ام تجربی و ۱۱ ام با اون همه سختی داشت کلی بارم کردن بخاطر همش یازده صدم و افسردگیم از اونجا شروع شد 

یا تابستونی که بابام مریض شد و تو دنیا تنها تنها شده بودم انگار .....

الانم که یک ساله درگیر مریضی هستم که روز ب روز داره بیشتر جون میگیره تو بدنم و هیچ دکتری علاجی براش نداره 

یا پسری که عاشقش شدم و الان داره ازدواج میکنه.....

الانم که از یکی خوشم اومدش میخواستم باهاش ازدواج کنم خانواده ام جواب کردن 

بخاطر مریضیم ۳ ماه هستش درس نخوندم ....

روزی ۵ و ۶ تا قرص میخورم و هیچی به هیچی 

۴ بار سابقه ی خودکشی داشتم در حالی که همش هنوز ۱۹ سالمم نشده 

یا موجودات عجیبی که ۱ سال درگیرشون بودن 

واقعا نمیدونم چرا زندگیم اینطوری شد که اون دختر شاد و سرزنده به یه آدم افسرده تبدیل شد که فقط به فک  خودکشی هستش ....

بچه ها دوس دارم برم بیمارستان روانی بستری شم ، باید چطوری برممم؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی ۱۹ سالت هنوز نشده ازدواج چیه آخه  بابات اگه وضعش الان خوبه ازش پول بگیر برو تفریح کن ...

برام کار هم راه انداخته هر چقدرم سرمایه بخوام پشتمه ولب محبت کلانی بلد نیستن متاسفانه 

راستش دوس داشتم از ابن اوضاع فرار کنم خستممم

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
همه ی اینای ک گفتی تو زندگی ماهم بود  به نظرم‌از نظر تحصیلات میتونی پیشرفت کنی

دل و دماغ ندارم برا درس خوندن 

جز برتر های قلمچی بودم اونوقت ترازم اومده ۳۳۰۰ انقدر افت 

حیف اون همه شب بیداری و درسی که خوندم 

برام کار هم راه انداخته هر چقدرم سرمایه بخوام پشتمه ولب محبت کلانی بلد نیستن متاسفانه  راستش د ...

چون محبت کلامی نداشته اسیر هر پسری که اومد ابراز محبت کرد نشو رو پای خودت وایسا 

خیلیا پدرشون نه ابراز محبت داره نه پول میده 

چون محبت کلامی نداشته اسیر هر پسری که اومد ابراز محبت کرد نشو رو پای خودت وایسا  خیلیا پدرشون ...

سعی میکنم ولی بخدا انقدر قلبم شکسته نمیتونممم

دل و دماغ ندارم برا درس خوندن  جز برتر های قلمچی بودم اونوقت ترازم اومده ۳۳۰۰ انقدر افت  ...

وای خدا ی من 

میتونم بدونم بیماریت چیه؟

خدا بهت هوش داده دیگه چی میخای !!!!!!!!

عزیزم حتما به بستری شدن بیشتر فکر کن چون منم مثل شما بودم من بارها خو..دکشی کردم و بار آخر الله نجاتم داد منو بردن روانپزشک و بعد از شرح حالاتم نامه بستری نوشت یک ماهی بستری بودم و بعدش مرخص شدم و خوردن داروهام سر وقت باعث شدن رو به بهبودی برم پس لطفا در حق خودت و جوانیت این لطف رو کن برو 

وای خدا ی من  میتونم بدونم بیماریت چیه؟ خدا بهت هوش داده دیگه چی میخای !!!!!!!!

بیماری خودایمنی هستش کلی دکتر رفتم همه آزمایش هام منفی بودش گفتن احتمالا روماتیسم خاموش که در آینده مثبت میشه 

بیماری خودایمنی هستش کلی دکتر رفتم همه آزمایش هام منفی بودش گفتن احتمالا روماتیسم خاموش که در آینده ...

همیننن؟؟؟ منم دارم لعنت ب خود ایمنی

فقط مکمل سیستم ایمنی مصرف کن 

نا امید نباش 

همیننن؟؟؟ منم دارم لعنت ب خود ایمنی فقط مکمل سیستم ایمنی مصرف کن  نا امید نباش

کلی دارو دارم مصرف میکنم روز به روز قوی تر میشه