2777
2789
عنوان

امشب به شوهرم گفتم برو برام ....

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 30 پست

یسری هم من به شوهرم گفتم برو برام نوار بهداشتی بخر گفت دستمال یا همون کهنه تمیز بذار اینجا منو می‌شناسن مغازه دارا دشمن هم زیاد دارم ! 

آخر خودم رفتم گرفتم 

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           
اگه حالت بده و افسردگی داری که حقم داری به نظرم صبر من خوب شی بعد اقدام کن چون آمادگی روحی خیلی مهمه

نمی‌دونم والا بچه م تنهاست و داره بزرگ میشه خودم صرفا بخاطر اونه دلم میسوزه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا بارداری یه کم بی خیال باش استرس خیلی ضرر داره

شایدم شوهرت منظور نداشته گفته برو یهو یه کارتن بگیر فعلا که باردار نشدی

اگه اطرافتون فروشگاه هست برو بدون خجالت چند بسته بردار

به بچه هم داری دیگه حرص نخور

برا بارداری یه کم بی خیال باش استرس خیلی ضرر داره شایدم شوهرت منظور نداشته گفته برو یهو یه کارتن بگ ...

ممنون از دلداری ت اره منظورش بیشتر اینه هر ماه خرید نکن بگو همون اول کارتونی بخرم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

نوار بهداشتی گرفتن خجالت داره؟

عقب مونده نباشید لطفا

یبار تو داروخونه یه خانم به مسئول گفت یه بسته نوار بدین یه اقای احمق ک کنارش بود گفت مردم بی حیا شدن😐😐

منم عقب ایستاده بودم ولی خیلی بلند تر گفتم اقا یه بسته نوار بهداشتی هم من میخام در حالی ک نمیخاستم و این رفتارم مورد تحسین اکثریت ک اونجا بودن برار گرفت

واقعا خجالت نداره که

کاربری برای دو نفر در دو سن متفاوته😑🙄
فدات گلم  من به دعاهام ایمان دارم باردار میشی فقط خدا خودش آرامش بهم هدیه بده  خیلی خست ...

عزیزدلم امیدوارم چنان در آرامش و خوشی غرق بشی که روزای سختت یادت بره، معلومه خیلی مهربون و خوش قلبی انشاءالله همه دعاهای خیرت چندبرابر به خودت و زندگیت برگرده 

عزیزدلم امیدوارم چنان در آرامش و خوشی غرق بشی که روزای سختت یادت بره، معلومه خیلی مهربون و خوش قلبی ...

خیلی ممنون عزیزم

امشب بعد از چن وقت صبوری و بیخیال بودن 

بد بهم ریختم انشالله خدا صدامو بشنوه 

حقمو بگیره تو جوونیم ببینم