2777
2789
عنوان

حاضرین برین...

93 بازدید | 19 پست

شما حاضرین برین ملاقات کسی که حالش بده ولی یکسال و نیمه (بنا به یه سری مسائل) باهاشون قطع ارتباطین؟؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

اگه کسی باشه که قبل از قطع ارتباط رابطمون خوب بوده و ممکنه اگه طوریش شه ناراحت شم و پشیمون بله میرم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اگه نرم و خدایی نکرده یه طوریش بشه خودمو سرزنش میکنم پس میرم

آخه چرا باید آدمها تا سالمن قدر همو ندونن؟؟؟ وقتی که بیفتی بستر بیماری و... دیگه چه سود؟؟؟ اینم بگم قطع ارتباط از طرف اونها بود...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خیر

چیکار میکنی که حرف بقیه برات مهم نباشه؟ اگه بعدا خدایی نکرده بمیره چی؟ عذاب وجدان نمیگیری؟

اگه کسی باشه که قبل از قطع ارتباط رابطمون خوب بوده و ممکنه اگه طوریش شه ناراحت شم و پشیمون بله میرم& ...

قبلا ارتباطمون خوب بوده و یک سال و نیمه که سر یه سری مسائل قطع ارتباطیم از طرف اونها

چیکار میکنی که حرف بقیه برات مهم نباشه؟ اگه بعدا خدایی نکرده بمیره چی؟ عذاب وجدان نمیگیری؟

نه اگه حق با من باشه 

اگه تردید داری برو 

با مادر بزرگم اختلاف داشتیم اصلا کاری واسم نکرده بود ملاقاتش نرفتم فقط به مامانم گفتم تو مادرته وظیفته بری 

بعدش فوت شد مراسمش رفتم اما بعد ازون سه سال گذشته حتی دلم نمیکشه یه بار فاتحه بدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خب اگه از طرف اون بوده به خواستش احترام میذارم و نمیرم منم

کاش میشد نرفت.. نمیدونم‌چرا اینقدر بقیه اصرار دارن که برو ببینش