یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اگه کسی باشه که قبل از قطع ارتباط رابطمون خوب بوده و ممکنه اگه طوریش شه ناراحت شم و پشیمون بله میرم
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
چیکار میکنی که حرف بقیه برات مهم نباشه؟ اگه بعدا خدایی نکرده بمیره چی؟ عذاب وجدان نمیگیری؟
نه اگه حق با من باشه
اگه تردید داری برو
با مادر بزرگم اختلاف داشتیم اصلا کاری واسم نکرده بود ملاقاتش نرفتم فقط به مامانم گفتم تو مادرته وظیفته بری
بعدش فوت شد مراسمش رفتم اما بعد ازون سه سال گذشته حتی دلم نمیکشه یه بار فاتحه بدم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔