2777
2789

سلام میخوام برای زایمان برم این بیمارستان خدا بخواد،برای پنجشنبه شوهرم وقت داره فقط،پنجشنبه ها هم فقط دکتر فهیمه رمضانی هست فقط،کسی پیشش رفته،چطوریه اخلاقش،دستمزد جدا میگیره؟سزارینش چطوره؟؟

خدایا شکرت🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم بيمارستانش ك خيلي خوبه اگ بيمه تكميلي نداشته باشي بايد دستمزد جدا ب دكتر بدي من پيش سيمين اقا بيگي زايمان كردم خيلي ماه بود البته اكثر دكتراش خوبن

خدايا شكرت ك هميشه هوامو داري ي بار ديگ عظمت و محبتتو نشونم دادي

سلام عزیزم

اسمشون زهراست یا فهیمه؟

من پیش دکتر زهرا رمضانی وقت گرفتم هفته دیگه. مطبش زعفرانیه اس. مصطفی خمینی سزارین میکنه. منشی‌ش تلفنی گفت ۵۰۰ تومن دستمزد میگیره

تعریفشو شنیدم.

توکل بر خدا. حتما زایمان خوبی خواهی داشت. بعدش بیا تعریف کن 

سلام عزیزم اسمشون زهراست یا فهیمه؟ من پیش دکتر زهرا رمضانی وقت گرفتم هفته دیگه. مطبش زعفرانیه اس. ...

سلام عزیزم.می خواستم بدونم پیش دکتر زهرا رمضانی رفتید؟ازش راضی هستید.ممنون میشم منو در جریان بذارید

من و بابا و داداشی منتظر اومدنتیم نی نی جون
سلام عزیزم.می خواستم بدونم پیش دکتر زهرا رمضانی رفتید؟ازش راضی هستید.ممنون میشم منو در جریان بذارید

سلام عزیزم

بله

الان نی نی‌م نزدیک دوماهشه:)

بله خدا رو شکر راضی بودم. همه چی خوب بود. بخیه و جای بخیه و ...

بازم سوالی داشتی در خدمتم

سلام عزیزم اسمشون زهراست یا فهیمه؟ من پیش دکتر زهرا رمضانی وقت گرفتم هفته دیگه. مطبش زعفرانیه اس. ...

500 میگیره سز میکنه؟؟؟چقدر بیمارستان میگیره؟

فرق مادرشوهر بامرغ چیه؟ مرغ میشینه وتخم میذاره اما مادر شوهر تا یه تخمی نذاره نمیشنه!!!
سلام عزیزم بله  الان نی نی‌م نزدیک دوماهشه:) بله خدا رو شکر راضی بودم. همه چی خوب بود. بخیه ...

خدارو شکر.قدمش مبارک باشه نی نی ناز و عزیزت.

ممنون که جوابمو دادید.می خواستم بدونم واسه مریضش وقت میزازه؟تمام آزمایشات و سونو گرافی های لازم رو توصیه می کنه؟تو مطبش سونو گرافی داره؟شما مطبش می رفتید یا درمانگاه بیمارستان؟

چقدر سوال پرسیدم.ببخشید

خدارو شکر.قدمش مبارک باشه نی نی ناز و عزیزت. ممنون که جوابمو دادید.می خواستم بدونم واسه مریضش وقت م ...[/QUOTE]

[QUOTE=45742028]خدارو شکر.قدمش مبارک باشه نی نی ناز و عزیزت. ممنون که جوابمو دادید.می خواستم بدونم واسه مریضش وقت م ...

ممنون عزیزم. سلامت باشید

عزیزم من از هفته ۲۸ رفتم پیشش

همه آزمایشا و سونوهای قبلی‌مو به دقت چک کرد.  تو مطبش هم دستگاه داره برای قلب جنین. 

من هم درمانگاه رفتم هم مطب

درمانگاه هم دستگاه برای قلب جنین داره ولی خب شلوغه. ویزیتش ۱۴ تومن با بیمه تامین

مطبش خیلی خلوته. ویزیتش ۲۶ تومن با بیمه تامین اجتماعی

ممنون عزیزم. سلامت باشید عزیزم من از هفته ۲۸ رفتم پیشش همه آزمایشا و سونوهای قبلی‌مو به دقت چک کرد ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم.ان شا ا... نی نی ناز و خوشگلت سالم و شاد زیر سایه ی پدر و مادر مهربونش بزرگ بشه

سلام عزیز، منم میخوام با دکتر رمضانی سز بشم، کارش چطور بودش؟ راضی بودی؟ دستمزد رو چند وقت قبل میگیره؟