2777
2789

من دیگه خیلی کم سرمیزنم به سایت

چون وااقعا خییلی همه چیش داغون و نامفهوم شده

روزای اول گفتم چند روز نمیرم ، حتما مدیر سایت و مسیولین فنی ، ایرادات و برطرف میکنن 

ولی الان حدود 2 هفته اس اگه درست یادم باشه که اصلا پیشرفتی حاصل نشده

فقط گزینه بروز رسانی اضافه شده

نسخه موبایل سایت که از افتصاحم افتصاحتره

نمیدونم نسخه کامپوترش بهتره یا نه

ولی بنظرم چون الان اکثر کاربرها خیلی براشون راحتتره که با گوشی و تبلت بیان سایت خیییلی باید نسخه موبایل سایت مورد توجه قرار بگیره تا سایت کاربراشو از دست نده

هرکی رفته برگشته خیلیم خوب شده ماهاراحت طلبیم ببخشیدا میخوایم همه چی سهل الوصول باشه حاضر نیستیم تلاش کنیم.پیدا کنیم کجا میشه تاپیک زد غر میزنیم قبلیه رو میخوایم که یکم به خودمون زحمت ندیم پیدا کنیم امکاناتشو 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایراداشم صبرمیخواد دیگه اگه میخوای تو این سایت بمونی ضمنا بچه ها رفتن نینی پیج و مادرانه دیدن اونجا هم همچین چنگی به دل نمیزنه برگشتن و به غر و اعتراض ادامه دادن درصورتیکه مسءولین سایت کار خودشونو میکنن و فقط سکوت 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

زی زی چه ربطی داره😐هر کی رفته برگشته بخاطر دوستای مجازی این جا و ...اش اون سایت خیلی خوشگل بامزه بود من اون‌موقع عضو نبودم خیلی خوب واقعا الان مثلا این نسخه جدید برای چی چه مزیت خاصی داره اصلا چرا باید نسخش عوض بشه و بشه اونی که کاربرا اصلا دوست ندارن؟؟چه اجباری بود 

🌸💕

نه اصلا دوسش ندارم خیلی کمتر میام بعید میدونم درست شه خیلیا رفتن

نه بابا همشون هستن مثلاکی رفته؟

زی زی جان

من خودم از طراحی سایت سر در میارم

این سایت با ورژن جدیدش هییچ شباهتی به یک سایت کاربر پسند نداره

وافعا بد طراحی شده

بحث راحت طلبی نیس

حق این همه کاربری که سالها به نی نی سایت اعتبار دادن و رتبه نی نی سایتو بالا نگه داشتن این نیس که الان متهم به راحت طلبی بشن

حق کاربرهاس که قالب سایت رو بپسندن

حالم از این سایت بی در و پیکر به هم میخوره.واقعا مسخره شده.حیف وقتم و که اینجا صرف میکنم.پر شده از مردای مریض.دیشب یه زنه که احتمالا مرد بود هر فحشی که لایق خودش بود به من داد.چرا حواستون نیست.چرا دیر میرسید وقتی گزارش میزنیم.نی نی یارا هم دیگه تنبل شدن.خودشون میدونن چه گندی زدن 

اللهم عجل لولیک الفرج

قبلا توی هر دقیقه چندین تاپیک جدید ایجاد میشد

الان اینقد خلوت شده تاپیکایی که چندین ساعت پیش زده شدن هنوز توی صفحه اول هستن چون تاپیک جدیدی ایجاد نشده

چطور شما میگین کاربرا برگشتند و ما که معترضیم راحت طلبیم ؟

همه چه آشکاره 

بازید کم از سایت اولین ضررش به صاحبان سایت میخوره دیگه خودشون میدونن نظر کاربرها رو جلب کنن یا منتظر بمونن که شاااید کاربرها به همین رضایت بدن و برگردن

زی زی جانمن خودم از طراحی سایت سر در میارماین سایت با ورژن جدیدش هییچ شباهتی به یک سایت کاربر پسند ندارهوافعا بد طراحی شدهبحث راحت طلبی نیسحق این همه کاربری که سالها به نی نی سایت اعتبار دادن و رتبه نی نی سایتو بالا نگه داشتن این نیس که الان متهم به راحت طلبی بشنحق کاربرهاس که قالب سایت رو بپسندن

من به کسی اتهام نزدم