2777
2789
عنوان

دکتری که خودکشی کرده

5891 بازدید | 17 پست

دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و عروق که خودکشی کرده توی تمام مطالب اخبار دیدم بخاطر حقوق کم و فشار زیاد و طرح اجباری و نصف شدن حقوق طرحش افسردگی گرفته خودکشی کرده

الان ماها که دم کنکوریم آرزو مون قبولی پزشکی و گرفتن تخصص هست اینارو میبینم اصلا حالم خراب میشه

واقعا چرا یه متخصص قلب توی اوج جوونی باید خودکشی کنه،، خیلی ناراحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اخبار منفی توجه نکن 

اگه بخاطر درآمد کم خودکشی میکرد این همه واسه پزشکی سر و دست نمیشکستن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

وا اخه تخصص گرفته بعد خودکشی کرده؟اون که سختی ها رو پشت سر گذاشته بود شاید یه علت دیگه داشت

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
به اخبار منفی توجه نکن  اگه بخاطر درآمد کم خودکشی میکرد این همه واسه پزشکی سر و دست نمیشکستن

یه علت ش همین حقوق پایینه 

و فشار کاری زیاد 

چند سال پیش یه جبهه ای علیه پزشکان طرح ایجاد شد که چه خبره اون قدر حقوق 

و بیچاره ها بعد اون همه سال تحصیل ،حقوق شون خیلی پایین تر شد

یه دلیلش اینه که میبینه بلاگر بی هنر با چرت وپرت درآمد آنچنانی داره ولی این بدبخت با این همه درس خوندن اونقدر درنمیاره یکمم ایمانش قوی نباشه افسرده میشه وتمام .ما مقصریم که این بلاگرهای بیخودو بزرگ میکنیم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

تو همه اقشار و همه سطح تحصیلات، امکان اشتباه و خطا هست. اینکه ایشون پزشک بوده و اطلاع کامل از افسردگی، علائمش، درمانش داشته و خودکشی کرده خیلی جای سوال هست برام... شخصیت و آستانه تحمل افراد متفاوت هست. پزشکان متخصصی هستند که میان مناطق محروم، با هزینه شخصی خودشون، بدون دستمزد، عمل جراحی انجام میدن... دعا کنید خدا اول بهمون ظرفیت بده بعد بقیه چیزها رو.. بخون یک پزشک خوب بشی به درد دل مردم برسی