2777
2789
خلط داره؟؟پسر من خلط بالا میاورد ک دکتر بهش کوترماکسازول داد و دوتا شربت دمیترون ...گفت دستگاه گوارش ...

نه انقدرررر دکتر میبرمش میگن الرژیه و خوب نمیشه خسته شدم

تو رو به جدت منو لایک نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیق یادم نیست  ولی دخترم بود ولی کمتر

خب بگو منظورت رفلاکسه

فک کردم ویروس استفراغ گرفته😐😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چن سالشه؟؟ واسه تهوع یه امپول میزنن سری خوب میشه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

رفلاکس داره،دیگه اگه دکتر بردی و دارو دادی خوب نشده به رژیم غذاییش دقت کن،شاید مثلا تیکه تو  غذاش باشه حالش و بهم میزنه،یا موقعی که به اندازه خورده میخوای بیشتر بهش بدی میاره بالا،با بالاتر رفتن سنشون خوب میشن باهاش مدارا کن .

اطفال میگن الرژیه هرچی دارو میدم فایده نداره میخام ببرم فوق تخصص

الرژی نیس..من پسرم روزی دوبار تا سه بار بالا میاورد...حتما ببر دکتر گوارش..

و اینکه بالا اوردنش بو داره ؟؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..