2777
2789

یکی از فامیل وحشتناک خسیس و با رفتارش خیلی اذیتم میکنه.ولی خوش سرو زبانه و همه رو به حرف میگیره ولی رفتارهای اذیت کننده ای داره.در عوض من خیلی دستو دلبازو کم حرف و درونگرام.مجبورم باهاش در رفتو امد باشم و هیچوقت نمیتونم کارهاشون به روش بیارم.ولی واقعا از درون میسوزم.بنظرتون از چه راهی منم اذیتم کنم که تو چشمم نباشه بدجنسم.بعضی چیزارو که من دارم و ایشون ندارن دوست ندارم استفاده کنه ولی میکنه و من اگه مانع بشم میشم آدم بده

دقیق متوجه نشدم ینی چی😐خیلی سربسته گفتی

الان ایشون کی هستن؟

آیا باهاشون رفتو آمد دارید؟

مجبورید ببینیدشون؟

اگر منظور پذیرایی کردنه ک در حد خودشون پذیرایی کن

اگر عیدی کم داد اندازه خودش بده

من جاریم خیلی خسیسه برا ما ینی کلا خانواده شوهر.منم عین خودش رفتار میکنم.با هرکی مثل خودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاراش مثلا چی هست نمیتونی به روش بیاری

مثلا ماشین که اگه بذارم شوهرم بده بد تموم میشه برام ولی اون واقعا قدر نمیتونه.حالا چیزای دیگه ایم هست نمیتونم زیاد باز کنم

میدونی بدون رضایت نه ولی مجبورم رضایت بدم مثلا ماشین ما که شوهرش بخواد نمیشه بگم شوهرم بهش نده

نمیدونم برداشتم درسته یا نه من احساس میکنم ایشون از شما داره سو استفاده میکن و شما ناراحتید، با توجه به اینکه به نظر آدم حساسی هستید که حرف و برداشت دیگران نسبت به خودتون براتون مهم برای اینکه کمتر اذیت بشید روابطتون رو محدودتر کنید

نمیدونم برداشتم درسته یا نه من احساس میکنم ایشون از شما داره سو استفاده میکن و شما ناراحتید، با توجه ...

درست میگید عزیزم ولله خیلی حساسم.و روابط و کم کردم ولی دلم میخواد قط کنم که نمیشه متاسفانه

درست میگید عزیزم ولله خیلی حساسم.و روابط و کم کردم ولی دلم میخواد قط کنم که نمیشه متاسفانه

کم و کم کردن رابطه خود به خود باعث قطع رابطه میش، 

خودم معتقدم آدم هایی که وارد زندگیم میشن( چه خوب، چه بد) هر کدوم یه رسالتی دارن درس های بزرگی بهم میدن یسریاشون تاریخ مصرف دارن باید بعد از درس گرفتن ازشون از زندگی حذفشون کرد