2777
2789
واریکوسل رو عمل کرده ؟ لامصب همه چی زیر سر اسپرمه  عزیزم گرده نخل نر و عسل سیاهدونه سالم و عس ...

سلام دوستم خوبی شما....ببخش منم سه سال اقدام دومی بودم اولی رو راحت شدم ماه اول...دیگه چکاپا عکس رنگی همه چی یه بارم ای یو ا شدم منفی‌‌دیگه چند ماه همه چی ول کردم تو اوج نا امیدی حامله شدم ماه پیش تست زدم چنان پر رنگ بود از موعدم هشت روز گذشته بود بتا دادم ۳۵۰ بود بعدش همون روز افتادم لک و خون دیگه شیاف گذاشتم بلکه بمونه رفتم دکتر برام ده روز دیگه سونو نوشت بتا هم تکرار کردم حتی تا ۱۰۰۰ هم رفت ولی تو سونو شکمی اول دادم نه گیسه نه ساک هیچی تشکیل نبود گفت نتونسته رشد بعد یه واژینال هم دادم اونم همین که برام بقایا زدن اول ۱۲ میل بود بعد چندروز دوباره سونو شدم شده بود ۹ میل که دکتر گفت خودش دفع میشه چون زیر یکسانته‌‌‌....خلاصه من تقریبن نزدیگ ۲۹روز اینا خونریزی داشتم که دیروز رفتم سونو باز گفت شده ۶ میل بقایا برام قرص اینا نوشت گفت دو هفته دیگه باز بیا....دوتا خواهش ازت دارم🥺یکی اینکه میتونی کمک کنی به نظرت خوب میشم با اینا..بعد هم دعام کنی که بتونم بازم باردار شم و اینبار سالم باشه‌...تا الان استرس باردار شدن بود اینبار اینم اضافه..انقد دلشکسته ام که 🥺😭

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام دوستم خوبی شما....ببخش منم سه سال اقدام دومی بودم اولی رو راحت شدم ماه اول...دیگه چکاپا عکس رنگ ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم برای اتفاقی که افتاده برات کاملا احساسی که داری رو درک میکنم و از ته قلبم برات دعا میکنم به زودی زود بچه دوم رو باردار بشی و دلم روشنه ک میشی

شوهرت اگر مشکل اسپرم داره ان شالله با همینایی که توی تاپیک نوشتم حل میشه گلم اگر نمیدونی مشکل داره یا نه حتما آزمایش بده

چون اینکه تو باردار شدی ولی سقط شده دیگه به کیفیت اسپرم ربط داره با توجه به اینکه بارداری اولت با اقدام اول بوده نشون میده کیفیت تخمک هات و جذب رحمت خوبه یه اسپرم سالم و درست درمون برسه بهت تمومه استرس به خودت نده لطفاً استرس همه چیز رو خراب می‌کنه خیلیا مون این مسأله ای که برات پیش اومده رو تجربه کردیم و ازش عبور کردیم فقط از این فاصله برای رشد خودت استفاده کن و شخصیت خودت رو ارتقا بده بذار وقتی بچه دوم اومد به خودت بگی این فاصله باید می بود تا من به این دستاورد های رشدی برسم از هر نقطه ضعفی یه نقطه قوت خلق کن اینطوری حالت خیلی خیلی بهتر میشه و از قضا به بارداری هم نزدیک تر میشی تا زمانی که فقط منتظری که باردار بشی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم واقعا متاسفم برای اتفاقی که افتاده برات کاملا احساسی که داری رو درک میکنم و از ته قلبم بر ...

ممنونم دوستم بابت حرفات و امیدایی که دادی بهم...والا همسر هم‌ازمایش داده همه چیش خوب بود فقط تحرکش یکم‌کم بود که اونم حجامت و زالو و دارو و تقویت بهتر شد..تو ای یو ا هم تو همون کلینیک ناباروری داد تحرکش خوب سده بود فقط اونجا به خاطر استرسی که داشت نتونست خوب نمونه بدع حجمش کم بود و احتمالن برا همون منفی شد...بازم این چیزا که گفتی رو بهش میدم ...آره خیلی روح‌روان‌آدم بهم‌میریزع منم سنم تقربن دیگه بالاس ۳۸ شدم...ببین من فقط قبل ای یو ا ازون آزمایشای ایمنی انعقادی که میگن برام anti tpo و ptt نوشت که نرمال بودن...تو تاپیکا میگن ایمنی انعقادی هم باعث سقط الان استرس دارم میگم نکنه اینا کامل نبودن .دکترام دیدی که اونجور باید اهمیت نمیدن...اصن ببین نشد شادی کنم بابت مثبت شدن ازمایش خیلی حال بدی😭..تو حالم درک میکنی دعام کن دوستم..خدا بچه هاتو حفظ کنه واست

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

ممنونم دوستم بابت حرفات و امیدایی که دادی بهم...والا همسر هم‌ازمایش داده همه چیش خوب بود فقط تحرکش ی ...

عزیزم الهی که زودتر خوشحال بشی برات دعا میکنم سر نمازم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85