2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه لطفا بیاین

58 بازدید | 15 پست

سلام شبتون بخیر 

من دخترم ۲۶ فروردین ۴ ساله میشه 

ولی شب ادراری داره هرچقد بهش میگم تشویقش میکنم ک جیش نکن بیدارم کن براش جایزه میخرم ولی فایده نداره 

البته اون روزایی ک زیاد اب اینا معایات بخوره ادرار میکنه 

بردم دکتر ی شربت عفونت داد تاثیری نداشت و ی قطره نوشت اسمشم یادم نیس نتونستم پیدا کنم نخریدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های داییم همینجوری بودن

اون متوجه نیست تو خواب

شما مثل زندایی ام از خوابت بزن

یک یا دوبار بیدارش کن دستشو بگیر یا بغلش کن ببرش دستشویی نصف شب

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

از سه ساعت قبل خوابش مایعات نده شبا دو بار تو خواب ببر دستشویی

شبا گوشی رو میزارم زنگ بعضی وقتا خواب میمونم بعضی وقتام پامیشم‌میبینم جیش کرده 

میگم نخور ولی میخوره مایعات گوش نمیکنه

میگن مایبیبی بزن ولی میترسم بد عادت بشه

نه نکن

شما باید بیدارش کنی ببریش

ببین مثلا اگه میذاری 3میبینی قبلش دیش کرده 2بیدارش کن

زودتر ازاینکه دیش کنه ببرش

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗.