2777
2789

بخدا توکل کن عزیزم.قوی باش حتما زندگی سختی داشتی ک ب اینجا کشیده.پس سعی کن بخاطر بچه هاتم شده قوی باشی.چرا دلت میسوزه مگ تو باعث این وضع هستی؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا طلاق گرفتی والان چرا دلت می سوزه

شوهرم تغییر اعتقاد و رفتار داده بود نمیخواست دیگه مسئولیت خانواده رو قبول کنه.

میخواست تنهایی مهاجرت کنه.

میگفت من آدم زندگی مشترک نبودم.زود ازدواج کردم.زود بچه آوردم.

شوهرم تغییر اعتقاد و رفتار داده بود نمیخواست دیگه مسئولیت خانواده رو قبول کنه. میخواست تنهایی مهاجر ...

بچت چند سالشه پیش تو یا اون 

معرفت وانسانیت چیز خوبیه که خیلی هامون نداریم...

دوتا بچه دارم ۸ساله و ۴ ساله. پیش خودمن. ولی مادرشادی نیستم براشون😔

بچه های منم ۹و۵سالن خدا بهت کمک کنه و سعی کن بتونی شاد باشی چون اونا به شاد بودن تو نیاز دارن نذار افسرده بشن عزیزم

معرفت وانسانیت چیز خوبیه که خیلی هامون نداریم...

شوهرم تغییر اعتقاد و رفتار داده بود نمیخواست دیگه مسئولیت خانواده رو قبول کنه. میخواست تنهایی مهاجر ...

شوهر منم این میگه زود ازدواج کردم ،ده ساله نداشته لچه دار بشیم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏