2777
2789

بچه ها۷ماهه۱دونه  برادرم فوت شده خانواده شوهرم ازچهلم داداشم نیومدن توقع داشتم عیدبیان خانوادش خونه مادرم خونه ماهیچکس نیومد هم زنگ نزدم منم ب شوهرم گفتم من ک عیدندارم نمیام خونشون حالامادرش بادکرده انقدربامن سرسنگینه  شوهرم بهش دیشب گفته میخاین بیایم خونتون گفته حالامردم اول عیدمیان البته بگم خیلی بی فرهنگ بی عقلن حالامن چ کارکنم

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

روح برادرت شاد عزیزم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراسم داداشمم خاهریرادراش نیومدن اصلاآبروموبردن جلوخانوادم حاهریرادراش  میگن ماخبرنداشتیم ک داداشت فوت شده جاریامم حتی نیومدن ی زنگم نزدن همین سنگینی برام تموم شده حالاسالش هیچکدومشونونمیگم

تسلیت میگم هیچی  عزیزم ۷ ماه گذشته صد درصد شما عزیز از دست دادی ناراحتی ولی بقیه که قرار نیس ...

من میگم توی مراسم داداشم شرکت نکردن شهرمارسمه ک عیدنوروزعیداولشه بایدبیان من ک نگفتم پا بپای ماعزاداری کنن مثلافامسلم خستن

من میگم توی مراسم داداشم شرکت نکردن شهرمارسمه ک عیدنوروزعیداولشه بایدبیان من ک نگفتم پا بپای ماعزادا ...

شما گفتی از بعد چهلم نیومدن یعنی مراسمات اومدن 

اگر مراسم اصلی نیومدن که بله جای گله هست ولی اینکه صد درصد روز اول عید بیان نه 

منم باشم روز اول عید نمیرم چون دوست ندارم شروع سال حال دلم بد باشه ترجیحم آغاز سال با شادی هست 

نمیدونم واقعا اگر خودتون حس میکنین منطقیه ناراحتی تون که حتما شرایط بهتر میدونین 

خدا صبر بده بهت عزیزم روح برادرت قرین در آرامش باشه براش صلوات فرستادم🥀🖤

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

[QUOTE=333296953]شما گفتی از بعد چهلم نیومدن یعنی مراسمات اومدن  اگر مراسم اصلی نیومدن که بله جای گله هست ولی ا ...[/م 

مراسم اصلیارونیومدن آدم توقع داره الان رسم شهرشماچیه خدایی نکرده اگ تعزیت شی نمیان عیدیه مرده ات‍؟