2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار میشه بیاین

576 بازدید | 25 پست

سلام میخواستم ببینم چیکار میکنین تو خونه که حوصلتون سر نمیره .من صبح تا شب خونم و کارم شده شستن و پختن و تمیز کردن و حس بیهودگی دارم از این کارا زده شدم خیلی حس بدیه .شوهرمم نمیذاره بیرون کار کنم .شما هم این حس پوچی و تکراری بودن رو دارید؟ یا کاری دارید که تو خونه انجام بدین و بشه یکم درامد داشت بمنم  بگید لطفا؟ 

آنلاین شاپ

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تریکو بافی آموزش میدم  عروسک سازی آموزش میدم. زبان استانبولی.  قند و نبات فانتزی هم تازگی یاد گرفتم 

خوبه بنظرم

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
آنلاین شاپ

مرسی از پیشنهادت . همین که یه پیج بزنم تو اینستا و فالورامو ببرم بالا بعد کرم و لباس و اینا ببینم کسی اعتماد میکنه که بخره ؟؟اخه میگن دست توش زیاد شده مردم اعتماد نمیکنن دیگه

اگه به کارای هنری مثل گلدوزی یا تزئینات علاقه داری میتونی بری کلاس

نمیتونم پولی هزینه کنم .میخوام خودم اموزش ببینم تو خونه با گوشی .تزیینات منظورتون چیه دقیقا؟ 

خیلی بده اینطوری ادم حس افسردگی پیدا میکنه 

دقیقاااا😐💔منو حتی نمیزاره باشگاهم برم

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

میشه بگید از کجا یاد گرفتین؟ و اینکه درامدشون خوبه؟

کلاس رفتم.  برا من ک خوبه  فروش سبد تریکو خوبه. کلاسا هم هر هنرجو بگیرم ۴۰۰ برا تریکو بافی میگیرم 

زبان ترکی ماهی ۱۰۰ هزارتومن آموزش میدم. فایل بخان آموزش هفت ماهه کامل میفروشم

عروسک سازی هم ۱/۲۰۰ آموزش میدم ب هنرجو 

ولی نمیفروشم چون وقت ندارم درست کنم عروسک س بعدی هم گرونه هر عروسک چهار پنج میلیون هست حدودا 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..