2777
2789
عنوان

اوایل ماه نه بارداری و شکم سفت و کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 57 پست
چند هفته ای جنسیت نی نی چیه؟ من سر دخترم شکمم گرد گرد بود

الان ۱۵ هفتمه . سونو گرافی نگف جنسیتو ولی بیشتریا میگن دختره 

هم صورتم ورم کرده . هم مدام خسته و درازکشم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سر این یکی از اول ک نمی‌دونستم باردارم تا الان ک ۲۰ هفتم یکسرهههه دوغ میخورم اونم آبعلی

وااای دقیقا ینی یه سره دوغ ابعلی میخرم میگن خوبم نیس ولی نمیتونم 

وااای دقیقا ینی یه سره دوغ ابعلی میخرم میگن خوبم نیس ولی نمیتونم 

من از اون بدتر نوشابه فقط نوشابه حالمو خوب می‌کنه یعنی 

ولی نسبت ب بارداری دخترم ک تو ماه پنجم خیییلی اشتها داشتم سر این اصلا اشتها ندارم ب زور همین دوغ و ترشی و نوشابه غذا میخورم

من از اون بدتر نوشابه فقط نوشابه حالمو خوب می‌کنه یعنی  ولی نسبت ب بارداری دخترم ک تو ماه پنجم ...

باز من نوشابه رو خیلی رعایت میکنم میترسم از قند بارداری 

اره  دوست منم عین شما بود فقط با نوشابه میتونست چن لقمه غذابخوره

بچش ب دنیا اومد؟ میگن نوشابه بچرو سبزه می‌کنه میخواستم ببینم راسته یا دروغ خخخ😂😂

اره ۲ سالشه 

سبزه اونجوری نیس گندمیه . فک نکنم تاثیر داشته باشه

مامان من میگف سر یکی از خاهرام همش جعبه جعبه هلو میخورده دقیقا همون ابجیم سالی ۱ بار اصلاح میره . دست و پاش کلا کوسه ست

از کوچیکی شکمت که عیبی نداره من روزای آخر بودم تو مطب هرکی منو میدید میگفت هنوز دوسه ماه دیگه داری درسته؟ من میگفتم چند روز دیگه زایمانمه باور نمیکردن میگفتن شکمت مثل ۷ ماهه ها میمونه 😅 ولی من چون از سلامت و وزن بچم مطمعن بودم حرفاشون برام اهمیتی نداشت پسرم با وزن ۳۴۳۰ به دنیا اومد شکمم سفت بود دیگه بچه داخلشه خب خالی که نیست نرم باشه شکم سفت میشه تازه بچه وقتی خودشو جمع میکنه یه طرف اون بده همچین سفت میشه نفست بند میاد 😅 روزای آخر شوهرم به شکمم نگاه میکرد بچه حرکت میکرد میگفت واااااییی درست بشین بچه رو کشتی میگفتم بابا طبیعیه میگفت نه داری لهش میکنی نگا چطور اینور اونور میشه 😂😂😂 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚