2777
2789

بچه ها من اوایل ماه نهم و شکمم مثل سنگ سفته و خیلی کوچولوئه، اصلا داره می ترکه پوستم اینقدر سفته

نی نی وزنشم نرماله، زیاد تپل نیست ولی نرماله

یه کم مشکل انقباض هم داشتم رفتم بیمارستانی که قراره زایمان کنم nst گرفتم نرمال بود، ولی خود ماماها که شکممو معاینه کردند زنگ زدند دکترم گفتند بهش شکمم خیلی سفت و تنس شده، دکترمم دارو داد گفت تا بعد عید نیستم

منم رضایت دادم اومدم خونه

کیا شکماشون خیلی سنگ و سفت بوده ؟ 

راستی کلا غذا هم نمیتونم بخورم و تهوع دارم از اول بارداریمم وزن کم کردم فقط زیاد نکردم

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن نی نیت چقده منم شکمم کوچبکه😓

هفته سی و چهار ۲۲۰۰ بود

من یه کم لش بپوشم نه انگار باردارم

شکمم اندازه چهار ماهه هاست

منم ماه پنجم هستم همش ۵۰۰ گرم اضافه کردم

من ماه نهم تا ماه پنج و اینا که هفت هشت کیلو کم کردم ولی دو سه کیلوش برگشت، از اول بارداریم تا الان پنج کیلو لاغر شدم در کل

کاش منم مث شما بودم  هنوز ۴ ماهم نشده شکمم عین ۷ ماهه هاس

ماشالا اشکال نداره خودت و نی نی سالم باشید الهی

فقط زیاده روی نکن که فشار خون و قند و دفع پروتئین نگیری

من ماه نهم تا ماه پنج و اینا که هفت هشت کیلو کم کردم ولی دو سه کیلوش برگشت، از اول بارداریم تا الان ...

هفته های آخر بچه بیشتر وزن میگیره چیزایی که دلت میکشه بخور

مثل کوبیده؛ ذرت مکزیکی

من از غذا زده شدم

بعضی روزا تا شب غذا نمیخورم فشارم میوفته ولی واقعا میل به غذا ندارم

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
ماشالا اشکال نداره خودت و نی نی سالم باشید الهی فقط زیاده روی نکن که فشار خون و قند و دفع پروتئین ن ...

امشب تو مهمونی میگفتن وای خیلی شکمت بزرگ شده خیلی ورم کردی . دوس ندارم شکمم عین یه تیوپ بیاد بیرون 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

شاید چون خودت لاغری شکم نداری رفته تو پهلوهات لیدی میل بخور بچه وزن میگیره

نه فدات شم در کل توپر و درشتم منتهی قبل بارداریم شکم پهلو نداشتم ، بلکه اینقدرم شنا میکردم که سییکس پکام زده بود بیرون

الان مشکلم اینه چند روزه مثل سنگ شده میترسم خود ماما هم گفت ندیدم همچین شکمی 

هفته های آخر بچه بیشتر وزن میگیره چیزایی که دلت میکشه بخور مثل کوبیده؛ ذرت مکزیکی من از غذا زده شد ...

معدم خشک شده  دیگه بعید می‌دونم تو این سه هفته باقی مونده بتونم چیزی بخورم

همه چیز حالمو بد میکنه