2777
2789
عنوان

مذهبیابیاین..

578 بازدید | 70 پست

لطفابهم راهکاربدید که چگونه اراده معنوی ودینی خودموتقویت کنم؟🤔

مثلا امروز نمازصبح وظهروعصرم نخوندم،نمازهای مغرب وعشاهم حدودا۳ساعت بعداذان خوندم...

ونمازهای امروزمم خوندم...

چطوربتونم برنفسم مقابله کنم؟؟

چطورارادموقوی کنم؟🤔

لطفااگرم کسی میشناسید که بتونه کمکم کنه معرفی کنید

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعی بخای و دوست داشته باشی می تونی نمازاتو بخونی چرا که نه. جز اراده خود آدم راه دیگه ای نیس

اراوم حدودچندهفته ای خوب بوداماامروز...

برای دروغم اینطوره امروزسعیم می کنم که خیلی زیادموفق نیستم

بعدکه چندبارسهواگفتم دیگه اهمیت نمیدم وعمدمیگم...

دیروزتلاش کردم حدوداتاظهر....

بعددیگه اونقدااهمیت ندادم...

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

به یکی از اهل بیت که بهشون قلبا ارادت بیشتری داری توسل کن و ازشون کمک بخواه و بهشون قول بده مرتب نماز بخونی. یه جریمه هم بزار اگر هر نمازت قضا شد اونو انجام بدی. مثلا ۱۱۰ تا صلوات یا یه سوره یا حتی پول به فقیر. یچیز که یذره سختت باشه ولی نه خیلی. با ادمای مذهبی هم بیشتر رفت و امد کن البته با واقعیاش.ان شالله موفق میشی

به یکی از اهل بیت که بهشون قلبا ارادت بیشتری داری توسل کن و ازشون کمک بخواه و بهشون قول بده مرتب نما ...

ان شاالله بتونم همچین ادمایی پیداکنم..

ی چندروزی اینطورمی کردم ک برای گناهام جریمه بزارم  اماولش کردم..😕

من خودم همین مدلی بودم و از اکثرا نماز صبح هام رو نمیخوندم مذهبی نیستم به هیچ عنوان خیلی چیزا برام اهمیت ندارن ولی نماز اره من شروع کردم نماز صبح خوندن و واقعا به نظرم خیلی کمک کرد چون باعث میشد برنامه ریزی کنم و اهمیت بدم و همه چیز رو سر وقت انجام بدم و نزدیک تر بشم ولی در کل واسه هر کسی یه راهی هست سعی کن با بالایی به هر روشی که به تو سازگاره ارتباط بگیری بقیه اش حل میشه

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغفرتش رو نصیبمون کنه.

خیر دنیا و آخرت و کلید بهشت در نمازه.

برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.

این متن هدیه خدا و امام زمانه:

مهر و رحمتِ واسعه الهی در نماز و سوره حمد.

بسم الله الرحمان الرحیم.

رابطه سوره حمد میان رب و عبد:

شیخ طوسی بزرگ فقیه و اصولی و مفسر کمنظیر در کتاب امالی، و چهره برجسته حدیث شیخ صدوق در کتاب عیون اخبار الرضا از حضرت عسکری از پدرانش از امیر المؤمنین (ع) روایت میکند که آن حضرت فرمود:

رسول خدا گفت: خدای عزّ وجلّ فرمود: فاتحه الکتاب را میان خود و بنده ام تقسیم کرده ام، نیمی برای من و نیمی برای بنده ام و حق اوست هر آنچه بخواهد.

هنگامی که بگوید: بِسْمِ اَللّاهِ اَلرَّحْمَانِ اَلرَّحِیمِ خدا میگوید: بنده ام به نام من آغاز نمود، بر من سزاوار است که امورش را به نفع او به نتیجه برسانم و در احوالش برکت قرار دهم.

چون بگوید: اَلْحَمْدُ لِلّاهِ رَبِّ اَلْعَالَمِینَ خدا میگوید: بنده ام مرا ستایش کرد، و دانست که یقیناً همه نعمتهائی که در اختیار اوست از سوی من است، و بی تردید بلاهائی که از او برطرف میکنم به نیروی فضل و احسان من است، شما را «ای فرشتگان»، گواه میگیرم که به نعمتهای دنیایش نعمتهای آخرت را نیز بیفزایم، و بلاهای آخرت را از او بگردانم، چنان که بلای دنیا را از او برطرف نمودم.

زمانی که بگوید: اَلرَّحْمَانِ اَلرَّحِیمِ خدای جل جلاله میگوید: بنده ام گواهی داد که من رحمان و رحیمم، شما را «ای فرشتگان» گواه میگیرم که: بی تردید از رحمتم بهره ای فراوان و نصیبش را بسیار میدهم.

هنگامی که بگوید: مَالِکِ یَوْمِ اَلدِّینِ خدای جل جلاله میفرماید: شما را گواه میگیرم همچنان که اعتراف نمود، من مالک روز پاداشم، البته حسابش را روز حساب آسان گردانم و از بدیهایش گذشت کنم.

چون بگوید: إِیَّاکَ نَعْبُدُ خدای عزّ و جلّ میگوید:

بنده ام راست گفت، فقط مرا بندگی میکند. شما را گواه میگیرم که حتماً برای بندگی اش آنچنان پاداشی دهم که هرکس بندگی اش را نسبت به من مخالفت کند افسوس و غبطه بخورد.

زمانی که بگوید: وَ إِیَّاکَ نَسْتَعِینُ، خدای عزّ و جلّ میفرماید: بنده ام فقط از من کمک خواست و به من پناهنده شد، شما را گواه میگیرم که بی تردید مددکار اویم و قطعاً در سختیها به دادش میرسم و روز گرفتاریش یقیناً دست او را میگیرم.

چون بگوید: اِهْدِنَا اَلصِّرَاطَ اَلْمُسْتَقِیمَ تا آخر سوره، خدای عزّ و جلّ میگوید: این بنده من است و برای اوست آنچه بخواهد:

دعای بنده ام را مستجاب کردم و آنچه خواست به او عطا نمودم و او را از آنچه در هراس و نگرانی است امان دادم.

منبع: جلد اول تفسیر حکیم علامه حسین انصاریان.

بندگی و عبادت حق، سبب رشد و كمال و خير و سعادت و حيات طيبه و به دست آوردن بهشت است.

كلام نورانی حضرت امام صادق عليه السلام بيان می كند كه:

بدان كه او محتاج خدمت تو نيست و بی نياز از عبادت و دعای توست، و اين كه تو را خوانده است از روی فضل و كرم اوست، تا در حق تو رحمتی نمايد و از عقوبت خويش دورت نمايد و از بركات رحمت بسيارش بر تو نازل گرداند، تو را به راه (جلب) رضايتش رهنمون گردد و در مغفرت را به رويت بگشايد.

مصباح الشريعة: 87، باب 39؛ بحار الأنوار: 81/ 230، باب 16، حديث 3.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

تاپیک کاربر قهرمان ضعیف کلاس

رو از بالای صفحه سرچ کن اون تاپیکی که بیشترین بازخورد رو داره .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
به یکی از اهل بیت که بهشون قلبا ارادت بیشتری داری توسل کن و ازشون کمک بخواه و بهشون قول بده مرتب نما ...

امشب به چندتاازائمه وبانووپیامبرکه یادم بود درخواست کردم کمکم کنند

سعی می کنم بیشترازبانووپسرشون طلب کمک کنم

من خودم همین مدلی بودم و از اکثرا نماز صبح هام رو نمیخوندم مذهبی نیستم به هیچ عنوان خیلی چیزا برام ا ...

چه خوب

سعی کن همیشه وضو داشته باشی و مدام زیر لب با خودت صلوات بفرست

اینکار معجزه میکنه

اگه بتونی یبار استغفرالله بگی یبار صلوات خیلی خوبه

دیگه حتی برای نماز صبح قبل از اذان بیدار میشی

سعی کن مرتب این ذکرها رو بگی موقع کار موقع استراحت موقع تماشای تلویزیون 

التماس دعا