2777
2789
عنوان

مادراي خسته😭

208 بازدید | 16 پست

بچم ٤سالو نه ماهشه 

پسره 

من ادم كلا خونسرديم يعني عصبي مجاز نيستم 

جديدا يعني چند ماهه پسرم يه كارايي ميكنه حرف ميزنم انگار نميشنوه اصلا گوش نميده 

همش خرابكاري 

بي سر صدا هم عموما انجام ميده ها يعني شرور و پر صدا نيست 

اما بشدت خرابكار لجوج شده 

همش كاراي خطر ناك ميكنه 

اصلا به حرفم گوش نميده 

پر خاشگرم شده همش يه حالت غضب ناكي نگام ميكنه يا هول ميده منو يا ميزنه در حالي كه اينطوري نبوده 

هيچ اتفاق ناگواريم جديدا نيفتاده 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

امروز يعني به اجبار چند بار سرش داد زدم 

ميبرمش بيرون يه رقم اذيت ميكنه ميدوه در ميره اصلا متوجه نميشه 

همش وابسته تلويزيونه 

باورتون ميشه بدون گوشي غذا نميخوره 

خسته شدم بچه دوساله ميشينه سر سفره اين با گوشي 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنش ایجاب می‌کنه عاقل میشه کم کم

اخه انگار هرچي بزرگتر ميشه بدتر ميشه ها 

قبلا اصلا اينكارا رو نميكرد اونقد مودب بود اروم بي ازار 

الان خيلي لجوجه 

همش كاراي خطر ناك ميكنه 

مثلا تنگ ماهيشون هزار بار با قاشق هم زده از صبح 

ماشين شارژيشو خراب كرده 

امروز يعني به اجبار چند بار سرش داد زدم  ميبرمش بيرون يه رقم اذيت ميكنه ميدوه در ميره اصلا متو ...

از ۶ سال کم کم عاقل میشه نگران نباش فعلا تحمل

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
دقیقا بچه منه  . اما بچه من تلویزیون نگاه نمیکنه .

اين تلوزيون روشن باشه سر جاش برا دسشوييم پا نميشه اما فكر كنم پرخاشگريش بخاطر تلوزيونه 

از ۶ سال کم کم عاقل میشه نگران نباش فعلا تحمل

خسته شدم 

باورت ميشه 

سر غذا خوردنشم مشكل دارم 

سر دست شستنش 

ادمو به جنون ميرسونه 

ميبرمش پارك مياد خونه به خدا ميرسم دستشو بشوره

اين تلوزيون روشن باشه سر جاش برا دسشوييم پا نميشه اما فكر كنم پرخاشگريش بخاطر تلوزيونه 

نه به خاطر گوشیه . 

چون بچه من تلویزیون نگاه نمیکنه  اما دقیقا عین بچه توعه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای دوتا دارم دیگه دیوونه شدم از بس داد زدم اصلا نمیدونم چه کنم چطور رفتار کنم،،، خدایا خودت صبر بده

من ديونه شدم بخدا 

اصلا گيجه اين بچه 

اونقد تخسه 

زبون نفهمه 

هرچي ميگم خطر داره 

بشين سر سفره غذا بخوره 

داد ميزنه گووووشيييي 

نه به خاطر گوشیه .  چون بچه من تلویزیون نگاه نمیکنه  اما دقیقا عین بچه توعه

گوشي فقط موقع غذا چون بدون اين بي صاحاب نميخوره 

خسته شدم 

يكي بچه ميبينم خودش غذا ميخوره حسرت رو دلمه يكبار بشينه بخوره

گوشي فقط موقع غذا چون بدون اين بي صاحاب نميخوره  خسته شدم  يكي بچه ميبينم خودش غذا ميخور ...

دقیقا بچه منم .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حالا شما یکی داری خوبه ما از صبح خونمون دعواست تا شب یعنی یه وضعیه ها خونمون

دوتا كه بايد باهم بازي كنن اخه چرا 

من ميگم تنهاس كاراي خرابكاري ميكنهه