2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارر شوهره میگه یهدبچه بیارین خوب میشه اخه تو خودت نتونستی تو ۳۰ سال اینو ادمش کنی با یه بچه درست میشه بعد میگن چرادسقط میکن الان از بغلستان اومدن زرت زرت بچه میزان میکن ۱۰ سال دیگه....

لعنت هزار بار  اصلا بینهایت.........

بیشتر این تفاهم نداشتنها مال یک یکدندگی وقلدربازی مردهاست یه مناسبت ساده از سالگرد عقد یا روز زن گرفته تا خود عید وافطاری رو به کام زنشون زهرمی کنن تا فقط ننشون رو راضی نگه دارن خدا ازشون نگذره توی ایران زن بودن یه ریسک بزرگه به بزرگی سفیدی تک تک تارهای موی روی سرت باید خیلی یه زن سلوک و عرفان شخصیش بالا باشه که بدونه نه خانواده رو درگیر کنه نه بچه هاشو از طرف دیگه طلاق هم مردن وزنده شدن با اعمال شاقه هست .هیشکی نمی تونه زنها رو درک کنه حتی خوشبخت ترینشون باید بجنگند تا خوشبخت بمونم اصلا آرامشی وجود ندارد برای یه زن

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.