2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها نگاه کنید من از یکی خوشم میاد ب خودشم گفتم ولی اون میگه من از تو خوشم نمیاد ولی وقتی اهمیت نمیدم میاد دنبالم حتی دوستش ام بهم گفته ک دوست داره تورو برا ازدواج میخواد خودشم ی بار بهم گفت حیف من گفتم حیف چی؟ گفت  هیچی دوستش بهم گفت اون روش نمیشه توی چشمات نگاه بکنه بهت بگه ولی وقتی من مستقیم میگم من ازت خوشم میاد اون میگه من خوشم نمیاد ولی وقتی اهمیت نمیدم میاد دنبالم نمیدونم چکار بکنم 

بگو عزیزم

نمیدونم بنظرت بهش تو اینستا پیام بدم یا نه ؟ سرکارگرمه توی محل کار میاد نزدیکم ولی چون اونجا مرد هست من ب ابروم فکر میکنم نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم 

بگو عزیزم

اهه تو اینستا فالوش میکنم ولی درخواستمو ک میبینم قبول نمیکنه انفالو میکنم ی چند دقیقه فالو میکنم ولی وقتی میکنم قبول نمیکنه دیگ انفالو میکنم با خودم میگم اگ بهش بگم سلام شاید جوابمو نده 

نمیدونم بنظرت بهش تو اینستا پیام بدم یا نه ؟ سرکارگرمه توی محل کار میاد نزدیکم ولی چون اونجا مرد هست ...

چرا انقد خودتو کوچیک کردی؟

وقتی بت گفت نه تو باید کامل ازش دور میشدی

اگرم نزدیکت میشه بازم محلش نده.. اگه بخواد خودش بت پیشنهاد ازدواج میده.. نه اینکه مثل آدمای ضعیف دوستشو بفرسته جلو

اگرم پیشنهاد داد خیلی جدی بگو از طریق خانواده اقدام کنه

چون همچین آدمی بعید میدونم قصدش برای ازدواج جدی باشه

چرا انقد خودتو کوچیک کردی؟ وقتی بت گفت نه تو باید کامل ازش دور میشدی اگرم نزدیکت میشه بازم محلش ند ...

اخه خیلی تلاش کرد واسم همش م بیاد دنبالم همش میخواد باهام حرف بزنه ولی نمیدونم چرا نمیشه

چرا انقد خودتو کوچیک کردی؟ وقتی بت گفت نه تو باید کامل ازش دور میشدی اگرم نزدیکت میشه بازم محلش ند ...

بنظرت فردا بهش بگم چرا درخواستمو قبول نمیکنی وقتی درخواستمو قبول نکنی من با خودم میگم دیگ پیام ندم حتما پیامم جواب نمیده

بنظرت فردا بهش بگم چرا درخواستمو قبول نمیکنی وقتی درخواستمو قبول نکنی من با خودم میگم دیگ پیام ندم ح ...

اگه نظر منو میخوای کلا قیدشو بزن

پسری که دوستت داشته باشه با سر میاد طرفت که یکم توجهتو جلب کنه

نه اینکه هی بری سمتش هی نگات نکنه