2777
2789

یکی از دوستام رفته بود زدن دندوناشو داغون کردن

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی ؟؟؟

من رفتم سال ۹۷ درمانگاه تخصصی رفتم ساعت ۳ بعد هستن متخصص درست کرد برام روکش کردم خیلی خوب بود اما پیش دانشجو نرفتم

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
اها پیش استاد رفتی ؟

بله صبح ها دانشجو عصر ها استاد بود اون موقع هم عصب کشی کردم هم روکش 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
جدی میگی ؟؟؟

آره

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

اها ببخشید نوبت دهیش چطور بود ؟

والا من اول رفتم پیش دانشجو بعد اونجا از یکی شنیدم گفت عصرها بیای بهتره استاد هست منم رفتم نوبت زدم برای استاد فک کنم تلفنی وقت گرفتم 

فقط عزیزم اگه ی سوالی رفتی پیش استاد قیمت هاش بالا نبود ؟

چرا بالاتر دانشجو ک خیلی ارزون متخصص گرونه اما ن مثل بیرون البته من سال ۹۷ رفتم الان نمیدونم چطور شده