2777
2789
عنوان

چخبرتونه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 44 پست

@اجه  

توی یکی از تاپیکا دیدمتون یادم افتاد

چند روز پیش حرم بودم

یادتون افتادم(شاید منو یادتون نیاد)

شما و پسرتونو دعا کردم

انشاالله هرجا هستین سالم و تندرست با دل خوش باشین

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
@اجه توی یکی از تاپیکا دیدمتون یادم افتادچند روز پیش حرم بودمیادتون افتادم(شاید منو یادتون نیاد)شما ...

سلام ممنون عزیزم

چه خوش اقبالی نصیب من شده چه سعادتی

سپاس گلم

یادم نمیاد ترو گل

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون عزیزمچه خوش اقبالی نصیب من شده چه سعادتیسپاس گلمیادم نمیاد ترو گل

ابفضل تو آقای

من نمی شناسم ت چرا؟

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
سلام ممنون عزیزمچه خوش اقبالی نصیب من شده چه سعادتیسپاس گلمیادم نمیاد ترو گل

یچیزی میگم نترسید

کاربر مردم

توی امضام نوشتم

کاربری دوستمه دستم ی چند مدت

اون موقع (۵سال پیش) هنوز خیلی کوچولو بودم

فک کنم فقط یدونه داداش کوچیکه توی سایت داشتین

اگر یادتون بیاد!

اون موقع ۱۶ سالم بود

یچیزی میگم نترسیدکاربر مردمتوی امضام نوشتمکاربری دوستمه دستم ی چند مدتاون موقع (۵سال پیش) هنوز خیلی ...

کجایی هستی؟

کجایی هستی؟

مشهد زندگی میکردم ولی مشهدی نبودم

ولی شما جنوب شرق زندگی میکردین ( یا اصالتا جنوب شرقی بودین ، بازم اگر اشتباه نکنم)

عکس داداشاتونو(اگر اشتباه نکنم) نشونم دادید

تعریف میکردید پسرم خودش میره پارک

بعد گفتم احتیاط کنید و ی داستان تلخ از خودم گفتم

فکر نمیکنم خیلی یادتون باشه

مهم نیست روزتون بخیر

ما یه داداش کوچولو داشتیم تو این سایت که خیلی هم مؤدب و مهربون و منطقی بود تنها جنس مذکری که بیشتر بچه های سایت از بودنش راضی بودن

مشهدی م بود

یه داداش کوچولو م داشت

ما یه داداش کوچولو داشتیم تو این سایت که خیلی هم مؤدب و مهربون و منطقی بود تنها جنس مذکری که بیشتر ب ...

آفرین

اسمشم با ح شروع میشد

اگر اسمش یادتون باشه!

مشهد زندگی میکردم ولی مشهدی نبودمولی شما جنوب شرق زندگی میکردین ( یا اصالتا جنوب شرقی بودین ، بازم ا ...

هنوز همون اخلاق مؤدب و مهربون کجایی تو میدونی چقدر تو سایت با بچه هایی قدیمی یادت میکردیم شاید پیدا شی

کجا شد کاربری ت

یادم اومدی

آفریناسمشم با ح شروع میشداگر اسمش یادتون باشه!

حامد یا حمید

یادم رفته اسم هاتون ببخشید داداشم

خوبی بزرگ شدی

درس و مشق و دانشگاه؟

خانواده خوبن

هنوز همون اخلاق مؤدب و مهربون کجایی تو میدونی چقدر تو سایت با بچه هایی قدیمی یادت میکردیم شاید پیدا ...

الان خرس گنده ریشویی شدم😁

از قدیمیا تقریبا با چند نفر صحبت کردم

کاربریم که نینی یار ۵ از اول خیلی دوستم داشت هی میترکوند

جدیدا بی ادب شدم فحش میدم😄

درگیر روزگاریم

اووووو اینقدر این ۵ سال ماجراها داشتم

انقدر اتفاقاتتتتتتتت

حامد یا حمیدیادم رفته اسم هاتون ببخشید داداشمخوبی بزرگ شدیدرس و مشق و دانشگاه؟خانواده خوبن

تاپیک بروز میشه الان

الان دانشجو ام

از اون دانشجوها که استادا عاشقشن(تعریف از خود میکنم😂)

کار میکنم

فعالیت های مدنی میکنم

و ...

[QUOTE=346792303]الان خرس گنده ریشویی شدم😁 از قدیمیا تقریبا با چند نفر صحبت کردم کاربریم که نینی یار ۵ از اول خیلی ...[/QUOTE

5سال کم نیست آره