2777
2789

بله

اگه عفونت نداشته باش خوب میشی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ترمیم میشه 

شما بعد چن وقت رفتید معاینه. من چون همه جا تعطیله دکتر انلاین صحبت کردم گفت سفالکسین 500 هر 6 ساعت بخور حرف نزن و.... کار سنگین نکن 

ولی حالت کیپ بودن گوشمو هنوز یه ذره دارم بعد خون ریزی ک از گوشم شد خشک شده به من گفت بعد دو هفته برو معاینه یعنی برم معاینه اول شست و شو میده اون خون ها چی میشن پس

شما بعد چن وقت معاینه رفتی؟ 

بعد اتمام داروها

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شما بعد چن وقت رفتید معاینه. من چون همه جا تعطیله دکتر انلاین صحبت کردم گفت سفالکسین 500 هر 6 ساعت ب ...

اصلا گوشیتو نباید دست کاری کنی که...

شست و شو بدهند که پاره میشه تازه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دارو به شما چی دادن مگه؟ 

من پرده ی گوش خودم پاره نشده اما دوروبرم دوسه نفر بودند بهشون چرک خشک کن قوی دادند که مدت درمان را کامل کردند بعد خودبه خود عفونت که ازبین بره پرده ترمیم میشه 

نگران نباش 

توگوگل هم سرچ کنی همینوبهت میگه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶