2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نگیرم

407 بازدید | 10 پست

میشه لطفا راهنماییم کنین خیلی دو دلم

من جشن عقدم خوب و مفصل بود ولی خب لباس عروس نپوشیدم، ولی مراسمم تالار و بود و همه چی عین عروسی بود، از این طرف من و همسرم خونه نداریم و مجبوریم طبقه پایین مادرشوهرم زندگی کنیم تا پول جمع کنیم خونه بخریم، به نظرتون عروسی بگیریم یا اینکه پول عروسی و بزاریم کنار واسه مون پس انداز شه؟ من واقعا به شخصه دو دلم، صد درصد خونه خریدن و مستقل شدن مهتره ، ولی میترسم بعدا پشیمون شم میشه خواهرانه راهنماییم کنین ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جشن عقدت مفصل بوده عروسی نگیر یه لباس عروس بپوش برو اتلیه عکس بگیر. خونه مهم تره

به نظرتون زشته الان هیچ مراسمی نگیرم اما بعد چند سال اگه ایشالله خونه دار شدم یه مراسم خیلی کوچیک و جمع و جور شبیه سالگرد ازدواج بگیرم؟

عروسی بگیر

ممکنه پشیمون شم بعدا؟ من خودم آدمی ام که همیشه واسه عروسی ذوق دارم جشن عقدم خیلی خوب و با برنامه بود همه تعریف کردن و لذت بردن ، ولی واقعا دوست ندارم با خونواده همسرم زندگی کنم 

به نظرتون زشته الان هیچ مراسمی نگیرم اما بعد چند سال اگه ایشالله خونه دار شدم یه مراسم خیلی کوچیک و ...

نه چ زشتی. تو همون سالگردم میتونی بپوشی

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰