2777
2789

سلام عزیزان واسه خودم نمیخوام برا یه تازه عروس  میخوام تازه ازدواج کرده میخواد بره کلاس رقص قیمتش اصلا مهم نیست لطفا توی تبریز بهترین کلاس رقص رک معرفی کنید که رقص تک عروس تانگو اینارو عالی آموزش بده اگه پیج و ادرسشونو دارید ممنون میشم بدید..

و لطفا یه آرایشگاه خوب توی تبریز معرفی کنید که کارش برا عروس فوق العاده باشه هزینه مهم نیست لطفا یا پیجشو بدید یا آدرسشون رو؟

و یه مشکل دیگه داریم همی تازه عروس ما با همسرش سر لباس عروس به مشکل خورده دنبال لباس عروس خیلی پف میگرده ولی تو تبریز پیدا نمیشه نامزدم دیوونه شده میگه یکی رو بردار بیخیال شو ولی به  نتیجه نمیرسن لطفا توی تبریز اگه مزون عروسی  می‌شناسید که دوناش خیلی پف باشه آدرس یا پیجشو بدید عکس لباس عروسی که میخواد رو میزارم میگم بده بدوزن میگه نه شوهرم قبول نمیکنه اونقت زمان دوختم زیاد میشه

یه صلوات بفرس

عزیزم تا این حد پف رو بیشتر لباس عروسا دارن 

برید مرکز خریدارو ببینید حتما پیدا میکنید

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا این حد پف رو بیشتر لباس عروسا دارن  برید مرکز خریدارو ببینید حتما پیدا میکنید

لباس عروسم پفش در همین حد بود از شیخ صفی گرفتیم

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
عزیزم تا این حد پف رو بیشتر لباس عروسا دارن  برید مرکز خریدارو ببینید حتما پیدا میکنید

نمیدونم والا خودشون که رفتن مزون فقط لباسای کم پاشونو گذاشتن ۱۰ فنره کم پف

یه صلوات بفرس
ارایشگاه پروا تو توانیر ولی عصر  سالن سانی  سالن چهره ها ارایشگر هم پریا

تو اعل گلی ارایشگاهدخوب میشناسید؟

این آرایشگاه پروا خیلی تعریف می‌کنند شما آرایششون رو دیدید از نزدیک؟

یه صلوات بفرس
 وای خیلی ممنونم

لباس عروس جی منز تو رودکی رو هم نگاه کنن 

مزون شیمد رو هم نگاه کنه ال گلی هستش 

مزون عروس مریم رو هم نگاه کنه ولیعصر فلکه بازار 

ولیعصر چندتا لباس عروس معروف دیگه هم داره