2777
2789

سلام دوستان، من قصد خرید دستگاه بخار شوی رو دارم اما نمی‌دونم چه برندی بگیریم که هم قیمتش مناسب باشه هم با کیفیت باشه، و دقیقا نمی‌دونم کار باهاش چطوریه منظورم اینه برای جایی از فرش که کثیف شده باشه نه نجس تمیز میکنه؟ از طرفی تو نت دستگاه برا شستوشوی فرش و مبل دیدم اما قیمتش بالاست بالا ده میلیون انواع برند هاش، فرش شوی بنظرم خیلی بهتره ولی توان خریدش رو ندارم، بنطرتون بخار شوی کارمو راه میندازه؟ یسوال دیگه هم دارم بخار شوی و فرش شوی به فرش و مبل آسیب نمیزنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگیر، کاربرد نداره، مث ی وسیله اضافه س، ما داریم ، فرش ها و مبلا که روکش دارند ، پرده هام میدیم خشک شویی، آنچنان کاربرد نداره، یک هزینه اضافه س، واسه ما کن وود ، شاید از اولی که گرفتیم،۲ بار استفاده کردیم ، اونم دفعه اولش برا امتحان بوده، ما از بانه گرفتیم نزدیکم ، ۹ سال پیش 

سرچ کردم کارتر از ۹ تومن تا ۴۰ تومن 😓

ببین عزیزم اگه واقعا احتیاجت میشه بگیر 

اطراف ما اکثرا دارن فقط خریدن و استفاده ندارن 

ی کم بیشتر تحقیق کن 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔