2777
2789

کوفت زهرمار داریم   اشپزم خدمم وهیچ ایده ایی ندارم چی بپزم خدم روزه نیستم خوانواده روزن بگین چی بپزم بهتره

سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم اعصاب نداری😂

پروفم عکس پسره به خدا   خواهر من پسرم ولی خو همه کارم هم ظرف میشورم هم لباس هم غذا درس میکنم هم خونه تمیز میکنم هم برا کنکور میخونم هم گیم میزنم هم ورزش میکنم  

سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم
پروفم عکس پسره به خدا   خواهر من پسرم ولی خو همه کارم هم ظرف میشورم هم لباس هم غذا درس میکنم ...

من چه بدونم اینجا اکثرا خانمن .موفق باشی عیب نداره خودساخته ای

من چه بدونم اینجا اکثرا خانمن .موفق باشی عیب نداره خودساخته ای

نه بابا اشکالی نداره    مرسی ممنون دیگه چه کنیم ئقتی مادرم خدشو جای دخترم جا میزنه و مثل بچه گیای خدم رفتار میکنه مجبورم باشم