2777
2789
عنوان

خانما بیاید لطفا سوال زنانه دارم....

436 بازدید | 19 پست

۴ ماهه اقدامم نتیجه نگرفتم دیروز ۱۴ سیکلم بود رفتم سونو گفت ک کیست ریز داری و تنبلی تخمدان داری رفتم دکترم برام فمودین نوشته که به مدت ۳ ماه بخورم و اقدامم داشتع باشم 

خیلی حالم بده کسی بوده با فمودین تنبلیش رفع شده باشه؟

خیلی نگرانم دوساله عروسی کردیم همش میگن کی بچه میارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه اسی بچه ها خواهش میکنم اون تاپیک وای باورم نمیشه رو گزارش بزنید واستون صلوات میفرستم تورو خدا بچه ها 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

اصلا نگران نباش کارایی که میگم رو بکن انشالله نتیجه میگیری

پیاده روی منظم روزانه، یوگا، رژیم غذایی سالم بدون فست فود و سرخ کردنی، نذر کن به امام زمان و اگه تونستی پیش دکتر متخصص طب سنتی هم برو بادکش تخمدان هم انجام بده و ماساژ رحم با روغن بابونه انشالله باردار میشی

اولا ک مردمو ول کن من خودم چهارساله عروسی کردم ی بار بهم گفتن توپیدم بهشون دیگ نگفتن...

بعدشم اگ اضافه وزن داری حتما کمش کن

تا یه سال طبیعیه ممکنه این ماه باردار باشی

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
با اجازه اسی بچه ها خواهش میکنم اون تاپیک وای باورم نمیشه رو گزارش بزنید واستون صلوات میفرستم تورو خ ...

نیستش که. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

نیستش که. 

خوب پس ترکید آخیشششش 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.