من امروز صبح رفتم برای آزمایش غربالگری و چکاب کامل ، قرار دو پنجشنبه جواب کل آزمایش ها حاضر بشه و برم بگیرم ولی الان زنگ زدن که جواب غربالگری حاضره فردا هم کلا جوابا آماده میشه ، گفتن حتما فردا بیاید بگیرید که با دکترتون مشورت کنید ... دارم سکته می کنم یعنی مشکلی داره که زنگ زدن و اینجوری گفتن؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون مامان فسقل ... الان یکی از دوستانمم همین رو گفت واقعا خوبه که آدم دوستانی مثل شما داشته باشه که آدم رو دلگرم می کنید ... ممنونم
آره گلم آخه آزمایشگاهها خیلی این استرسو وارد میکنن ب آدم و یه حرفی میزنن ک کاملا با نظر دکتر متفاوته. من خودم از یه دکتر خوب شنیدم که اونا سواد هررشته ای رو ندارن و به حرفشون گوش نکنین.امیدوارم به سلامت فرزندتو بغل بگیری و همه این روزا برات خاطره خوش بشه
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚