2777
2789
عنوان

برای ۵ نفر با دوتا بچه

300 بازدید | 33 پست

۹ تا تیکه مرغ که فقط رون و ته رونه بسه یا بیشتر بزارم

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺

هر مرغ واسه ۷ الی ۸ نفر کافیه

اما ریسک نکن چند تیکه بیشتر بذار

مهمونی آدم خوش خوراک میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافیه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بستگی‌داره به مهمونا و اینکه خودتون چقدر میخورید مثلا این مقدار تو خونواده ما کم هر کس دوتا تیکه مرغ ورمیداره گاها هم شده یه تیکه مرغ رو با نمک میخورن سر سفره   

حالا چند تیکه هم اضافه بزار بمونه فردا بخورید والله مگه چی میشه

10تیکش کن کافیه چون ممکنه بخوان دو تیکه بخورن اگرم تو کاسه میزاری براشون به نظرمن همون یک تیکه بسه بستگی به نوع سرو کردنت داره

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

شاید یکی رون دوست نداشت 🙄😒😒 بسه ولی

دیگه چکار کنم آبجی ندارم کسی ام نیست بره برام سینه بخره

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺