2777
2789
عنوان

کاش ی آدم بی احساس بودم

123 بازدید | 9 پست

ماهاکه احساسی هستیم همیشه ضربه میخوریم وابسته میشیم زندگیمون مختل میشه کاش میتونستم بدون هیچ مردی زندگی کنم وحس کمبودی نداشته باشم خستم.....

اینطوری فکر نکن شاید روزی هم یه آدم بی احساس ، انسانی احساسی بوده اما..

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اینطوری فکر نکن شاید روزی هم یه آدم بی احساس ، انسانی احساسی بوده اما..

من جوری فکرنمیکنم میگم ازاینحجم احساسی بودنم خستم اذیت میشم خیلی کاش منم ب اون مرحله برسم وبی احساس شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جوری فکرنمیکنم میگم ازاینحجم احساسی بودنم خستم اذیت میشم خیلی کاش منم ب اون مرحله برسم وبی احساس ...

اون وقت باید درد های بیشتری رو تحمل کنی البته درد نیست ها همش تجربست که تاوانشون سخته اما ارزش دارن باعث کامل تر شدنت میشن 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اون وقت باید درد های بیشتری رو تحمل کنی البته درد نیست ها همش تجربست که تاوانشون سخته اما ارزش دارن ...

یکیوباتموم وجودمیخام ک اون دیگ منونمیخادنمیتونم فراموشش کنم

یکیوباتموم وجودمیخام ک اون دیگ منونمیخادنمیتونم فراموشش کنم

اگر شما رو نمیخواد یعنی لیاقت شمارو نداره به نظرم رها کن هم اون رو و هم ذهنت رو با گذر زمان درست میشه 

به کودکیت برگرد اون زمان از لحاظ مهر و حضور پدری اگه سیراب نشده باشی این تایم از مردهای غریبه طلبش میکنی ....

شما باید انقد ضربه بخوری که عقلت به احساست قالب بشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
به کودکیت برگرد اون زمان از لحاظ مهر و حضور پدری اگه سیراب نشده باشی این تایم از مردهای غریبه طلبش م ...

درکودکیم همیشه پدرومادروبرادرام پشتم بودن وازنظراحساسی کمبودنداشتم بلکه یوقتااززیادی محبتشون خسته میشدم دلم محبت اونارونمیخاست ومحبت پارتنرمومیخاست