2777
2789
عنوان

به نظرتون زشته افطاری ندم

293 بازدید | 15 پست

پسرم خیلی پرجنب و جوشه اذیت میکنه

مادرشوهرم یکم توقع داره

منم سختمه هم افطار درست کنم هم شام تازه دو سه نفرشون مریضی دارن نمیتونن روزه بگیرن

هی به شوهرم میگم بذاریم عید فطر و بعد ماه رمضون دعوت میکنم

دو سه بار گفت دعوت کنیم رفیقامو مامان بابامو 🫠

من خودم روزه میگیرم اصلا نمیتونم کار سنگین انجام بدم اینام غذا ساده خور نیست حتما باید برنج و سالاد به راه باشه

دلتنگ خودمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای افطار چایی و آب جوش بیار 

شوهرت بره زولبیا و بامیه بخره با خرما 

کافیه برای افطار

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

زشت که نیست ولی اگه بخوای میتونی خیلی سخت نیست. دیگه افطار نهایت یه آش از بیرون بگیر و یه نون پنیر سبزی هم بزار . شام هم که مثل همیشه.  کم کم کارتو انجام بدی خسته نمیشی . مثلا خورش رو از صبح بار بزاری . سالاد بزاری شوهرت درست کنه . برنجم درست کنی 

بگو فقط شام دست میکنم بیان شامم یه جوجه طعم دار کن اومدن بده شوهرت کباب کنه اگه خیلی اصرار افطار کردن یکم شیر برنج یا سوپ جو هم درست کن

من دوروز پیش خانواده همسرمو دعوت کردم البته من روزه نمیگیرم ولی مثل شما بچه کوچیک دارم واسه ناهار اومدم خیلی تدارک دیدم ولی اصلا اذیت نشدم

اگر رفتین ۷وردین بله زشته پس ندین.ولی اگر نرفتین عجله نکن بزار بعد عید فطر که اذیت نشی

من پارسال به مادرشوهرم گفتم بعد ماه رمضون دعوت میکنم. دعوتم کردم شکر خدا خوب مهمونی ای هم شد

میدونم دعوت کنم بهتره اما شرایطم خیلی سخته 

دلتنگ خودمم 

بگو فقط شام دست میکنم بیان شامم یه جوجه طعم دار کن اومدن بده شوهرت کباب کنه اگه خیلی اصرار افطار کرد ...

والا من دستم بد نیست به مهمونی

ولی دهن روزه با این بچه پدرم درمیاد اصلا اجازه نمیده پای گاز وایسم

یه روز کمک مامانم رفتم فقط کمکش کردم حالم داشت بد میشد

شوهرمم از سرکار میاد میخوابه تا افطار نمیتونه کمک کنه

گاهی میگه کمکت میکنم اما میدونم نمیتونه بهونه میاره یا لحظه آخر ولم میکنه میره

دلتنگ خودمم