سلام رفقا
خودتون یا در اطرافتون کسی هست یا دیدید و شنیدید که قدرت یا توانایی جالب ، خاص، غیر عادی یا هر چی که اسمشو میذارید داشته باشه ؟ اگر بوده تعریف کنید که سرگرم بشیم ⚘
چون خودم استارت این موضوع رو زدم پس طبیعتاً اول خودم باید تعریف کنم
من سه توانایی بامزه دارم که در اطرافیان و دوستان و آشنایان و اقوام خودم ندیدم که این توانایی رو داشته باشن. پس به همین علت میتونم روی این سه توانایی اسم خاص رو بذارم.
اولیش توانایی گرفتن پاسخ سوالم و یا دیدن آینده ، و یا زیر و زبر زندگی یک شخص در خواب هست.
دومیش توانایی تحت تاثیر قرار دادن فرد مورد نظرم با نگاهمه. منظورم اینه که اگر قصد تحت تاثیر قرار دادن یک فرد و وارد بازی کردنش رو داشته باشم کافیه چند ثانیه خیره نگاهش کنم. اشتباه نکنید ، منظورم این نیست که چشمهام مثل چشم آهو زیباست و مخاطب محو زیبایی چشمام میشه🥴🥴 نه ، یک ارتعاش خاصی رو انتقال میدم که نمیدونم باید چطور توضیح بدم. و لابد براتون سوال پیش اومده که وارد چه بازی ای میکنی اون شخص رو؟؟
و همین بازی توانایی سوم منه
توانایی سوممن کنترل افکار شخص یا اشخاص مورد نظرم و همسو کردن اونها با نظر و عقیده و فکر و نقشه و تصمیم خودمه.
فرقی نمیکنه یک نفر باشه یا یک گروه. بین یکساعت تا یک هفته زمان نیاز دارم تا اون فرد یا گروه کاملا مطابق میل و هدف من تغییر عقیده بدن🙂
ولی این توانایی من یک باگ هم داره. باگش اینه که تا زمانی تحت تاثیر من هستن که من در اطرافشون باشم . و وقتی از من جدا بشن برای مدت طولانی و دیگه حضور فیزیکی نداشته باشم کنارشون ، به تنظیمات اولیه و بحالت عادی خودشون برمیگردن 😄😄. اگر در هفته دو بار یا یک بار هم ببینمشون کافیه برای کنترل عقاید و تصمیمات و افکارشون. و هر چه بیشتر ببینمشون بهتر😎
ارتباط کلامی بدون حضور فیزیکیم چطور؟ خوب راستش ارتباط کلامی بصورت ویس و یا تلفن هم کار میکنه ، ولی نه اونقدر که حضور فیزیکیم.
اعتراف میکنم گاهی از این توانایی هام بجز مورد اول که موضوع خواب بود، سو استفاده کردم. گاهی وقتی از کسی کینه ای داشتم یک جمع رو علیه اش شوروندم بطوریکه حتی شغلش رو از دست داد. و خیلی انتقام جویی های دیگه. ولی اغلب در جهت اهداف و منافع شخصیم استفاده میکنم نه کینه ورزی. مگر اینکه اون شخص شروع کننده باشه.
آیا همیشه کار میکنه؟؟ در ۹۹ درصد مواقع بله. و اون یک درصد بستگی به مخاطبم و توانایی روانی و روحیش داره. بعضی افراد سد دفاعی روحیشون خیلی قویه . که یا به دلیل خباثت و سیاهی بیش از حد ذاتشون هست و یا پاکی ذاتشون. اینطور افراد که خیلی هم کم هستن ، انرژیه زیادی میگیرن از من که گاهی مریض میشم. ولی اگر مهم باشه ادامه میدم و تلاشمو میکنم. ولی واقعیت اینه که در نهایت شاید سی چهل درصد موفق بشم . نه بیشتر . برای این افراد از راه غیر مستقیم عمل میکنم. یعنی از طریق نزدیکترین افراد بهش که قابل کنترلن.
خوب پر حرفی کافیه. حالا نوبت شماست... اگر خودتون توانایی جالبی دارید یا شنیدید و دیدید تعریف کنید سرگرم بشیم😊⚘