2777
2789
عنوان

پسری که با همس!!

220 بازدید | 13 پست

دوسش دارم اما رل نیستیم یعنی خودمون تصمیم گرفتیم نباشیم چون رفیق بهتره هم از من هم اون.!!

بعد هر وقت ناراحت بود سعی کردن واقعا واقعا خشحالش کنم کمکش کردم چند روز بیمارستان تصادف کرده بود یعنی یماه خورده ای قبل من بودم بازم یعنی هر روز زنگ میزدم حالش می‌پرسیدم ولی دیروز فهمیدم گروه زده با همه دخترا خیلی عذر میخوام لاس میزنه خیلی دلم شکست:))اصلا شبیه حرفاش نبود شاخ در اوردم هنوز هیچی بهش نگفتم ب روش نمیارم فقط میگم کاش یکم شبیه حرفاش بوو دیروز از بس گریه کردم نفسم بالا نمیومد چجوری باهاش رفتار کنم میشه راهنماییم کنید؟یا چی بهش بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام----------------------------------------------

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
۱۷

الان بچه ای نمی‌فهمی یا از دور و بر و اطرافیان تجربه ای ندیدی یا نشنیدی که الان داری برای یه دوست مجازی اینجوری دل میسوزونی

همین تاپیک قبلی دختره17یا18ساله پاشده رفته زن یه آدم لاشی شده الان کاسه چه کنم چه کنم گرفته دستش 

نمی‌دونم چرا فقط بفکر دل تون هستین

اگر کمی بیشتر بفکر عقل و آرامش تون بودید این تصمیمات رو نمیگرفتید چون همچین آدمایی در آینده روح و روان تون رو خراب میکنن

تو این سنم هستی اصلا بهش باور نکن کلا زیر بیست سال عاشقی وجود نداره همش. جوونیه‌ تو فقط درمورد اون اون طوری فکر کردی اون اصلا توروجدی نگرفته دنبال لاس زدن با تو بوده تو هم که پا ندادی رفته با بقیه یعنی اینکه دوستت نداره

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋

من خودم 19سالمه هم داخل اطرافیان دیدم هم از بس مامانم نصیحتم کرده که حتی به این دوست بازیا فکر نمیکنم مگر اینکه زمانش برسه و بدونم طرف در حدم هست

لطفا با فکر باز تصمیم بگیرید