2777
2789
عنوان

گربه دارا کمککککک توروخدا

274 بازدید | 44 پست

بچه ها ما دیروز بعد کلی تحقیق گربه خریدیم

از دیشب دقت کردم بعد از ادرار و مدفوع خودشو تمیز نمیکنه😫😫😫

توروخدا بگید چیکار کنممممم..شوهرم وسواسیه خودمم بدم میاد پشتش کثیفه بماله جایی

نژادش پرشین کلاسیکه، سنشم بهمون گفتن ۵۸ روزشه ولی خودم حس میکنم کمتره چون همش دوس داره تو بغل من بخوابه و جای گرم و نرم باشه بخاطر همین حس میکنم سنش کمتره که هنوز به مادر احتیاج داره

توروخدا کمکککککک

چیکار کنم یاد بگیره خودشو تمیز کنه؟😫😫😫

اوخییی اسی عکسسسس میخوام😍🥺

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی یک روز که حالت خوب نیست توی متروپایدختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیریبرای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضرمی شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد! یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تاآخرش را می خوری آنقدر که تاچندساعت بعد حالت تهوع داشته باشی! یک روز که حالت خوب نیست کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا "پیدا می کنی تازه می فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بسیه دختر تنها ولی خودساختهعطر تمشک،رنگبنفش.یه فنجون آرامشِ موج دریا⛓️💙🤍♬♪♪ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سالم هست و مشکلی نداره، احتمالا چون سنش کم هست، هنوز یاد نگرفته خودش را درست تمیز کنه. بعد اگر موهای اطراف محل دفع بلند هست هم ممکنه براش سخت باشه، می تونید اون موها را با احتیاط کمی کوتاه کنید‌.  

بعد کلا گربه ها بیشتر ساعات روز را خواب هستند، طبیعیه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
وای خدا ما بچه ی خودمون رو به زور داریم تر و خشک میکنیم  شماها چه حالی دارید خودتون رو درگیر ا ...

ما چون بچه نداریم و نمیخوایم گربه گرفتیم عزیزم دردسرش خیلی کمه

وقتی آمادگی ندارین چرا گربه میارین اسباب بازی نیست که   گربه نیاز به محبت داره  چه ...

چی میگی؟ فازت چیه؟

از کجا میدونی محبت نمیکنم و امادگیشو ندارم؟

یک ساله دارم تحقیق میکنم کلی مطالعه کردم و کلی پرسیدم که بدونم باید چجوری باهاش رفتار کنم و الانم کامل بلدم

فقط چون همه جا گفتن گربه ها ذاتی خودشون خودشونو تمیز میکنن و نیاز به اموزش ندارن، تعجب کردم که چرا این نمیتونه انجام بده

سریع منتظر حکم دادنید متاسفانه

گربه معمولا تربیت پذیر نیست........ولی خوب حیوون اینچیزا رو داره دیگه.....منم سگ داشتم .....بچم انقدر تمیز بود که نگو.......ولی از وقتی دادمش رفت زندگیم تمیزتر شده

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
عزیزم بچه گربه طول میکشه تا یاد بگیره خودشو تمیز کنه بعدشم مگه اسباب بازیه خریدی باید تحمل کنی حتی م ...

من نمیگم اسباب بازیه اما چون همه جا خوندم گربه ذاتی خودش بلده خودشو تمیز کنه الان تعجب کردم چرا این نمیتونه

از دیشب ک اووردیمش به راحتی جای جیش و غذا و همه چیزشو سریع یاد گرفت فقط اینکه تمیز نمیکنه تعجب کردم گفتم اینجا بپرسم شاید لازم باشه من کار خاصی بکنم که یاد بگیره

من نمیگم اسباب بازیه اما چون همه جا خوندم گربه ذاتی خودش بلده خودشو تمیز کنه الان تعجب کردم چرا این ...

نه نیاز نیست عزیزم بچه است خودش به مرور یاد میگیره من گربم بعد ۴ ماهگی کم کم شروع کرد تمیز کردن خودش 

عکسش میذاری؟

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
اگر سالم هست و مشکلی نداره، احتمالا چون سنش کم هست، هنوز یاد نگرفته خودش را درست تمیز کنه. بعد اگر م ...

اره سالمه همه چکاپاشو انجام دادیم دیشب سلامتش رو تایید کردن

حتی بار اول گذاشتیمش تو اتاق،سر جاش جیش کرد و جای غذا و خوابش همه رو یاد گرفت اما فقط تمیز نمیکنه خودشو

بازم مرسی عزیزم امیدوار شدم

گفتم شاید لازم باشه من کاری بکنم که یادش بدم