2777
2789
عنوان

درد دل

73 بازدید | 5 پست

من توی پست قبلی راجع به خواهر شوهرم گفتم.ولی چون همه چیزو باز نکردم همه منو مقصر دونستن.هیچکسی نیست دردمو بهش بگم.از اولی که من با شوهرم اشنا شدم مشکل زندگی من خواهرش شد.شوهر من یه ادمی که خانواده دوسته و خواهرش یه دختر افسرده هست مدام و منظم میبرنش دکتر ولی اون خودش نمیخواد خوب بشه تلاشی نمیکنه برای خوشخحالی و تا چیزی میشه شروع میکنه اشک ریختن نمیگم زندگی خیلی به مرادش بوده نه اتفاقا زندگی باهاش خوب تا نکرده ولی اخه حرف من اینه وقتی تو میبینی داداشت سرو سامون گرفته خوشبخته چرا همش میشینی اشک میریزی جلوش که داداشتم بره تو خودش.شوهر من وقتی ناراحته تو خونه خم ب ابروش نمیاره ولی از زور اینکه دردشو میریزه تو دلش سردرد شدید میگیره.چرا نمیزاره شوهر من یکم خوشحال باشه همش شوهرم تو خودشه و ناراحته.انقدرم رو این حساسه که منم میریزم تو دلم.تا دیروز میخواستیم بریم بیرون قرار بود تنها بریم همینکه خواهرش گریه کرد شوهرم دلش سوخت گفت اینم بیاد.از اونور مامانم فهمید بخاطر من ناراحت شد که چرا هروقت میخوام جایی برم خانواده شوهرم باید باشن.همین موضوع باعث دلخوری بین من و مامانم شد.از اونور عذاب وجدان منو داره میکشه.من مثل اینایی که هی میان پشت شوهرشون میگن نیستم وقتی دارم با یکی زندگی میکنم نمیتونم پشتش دورو باشم و وقتی از خانوادش میگم واقعا تا ی مدت حالم بده که چرا کاریو کردم که میدونم شوهرم بفهمه دلخور شدید میشه.از اونور دق کردم یه طرف حقو بخودم‌میدم یه طرف ناراحتم برای شوهرم که خبر نداره من اینجوری میکنم.چرا خواهرش نمیزاره من با برادرش زندگی کنم.مستقیم دخالت نداره ولی اینجوری غیر مستقیم داره دخالت میکنه تو زندگیم.این خیلی بده.شماهایی که از دخالت خواهر شوهراتون ناراحتین خیلی خوبه ک مستقیم تو روی شوهرتون داره نشون میده دخالت میکنه و میتونین بگید و ثابت کنین.من چی بگم که خواهرش رو همه میگن بی زبونه ولی پشت بی زبونیش با کاراش منو دق داده.سنشم کم نیست که بگم بچست.تا حالام نشده با شوهرم مخالفت کنم درمورد خانوادش.نمیخوام منم ناراحتش کنم به اندازه کافی از مشکلات خانوادش همش ناراحت هست.من چکار کنم فقط دارم حرص میخورم و خودخوری میکنم

کوچولوی نازم.منتظر اومدنت هستم  ❤خدایا شکرت❤️

ببین یه لحظه فقط یه لحظه فک کن شوهرت و خواهرش....دختر و پسر خودتن....حالا بگو از رابطه خواهر و برادری بین بچه هات چه توقعی داری؟؟؟

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
ببین یه لحظه فقط یه لحظه فک کن شوهرت و خواهرش....دختر و پسر خودتن....حالا بگو از رابطه خواهر و برادر ...

توقع دارم خوب باشن ولی اینکه شوهرم هروقت میره خونه باباش بخاطر خواهرش ناراحت میاد خونه اینو من باید تحمل کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه لحظه فقط یه لحظه فک کن شوهرت و خواهرش....دختر و پسر خودتن....حالا بگو از رابطه خواهر و برادر ...

در هفته ۷روز میره خونه باباش سر میزنه به ندرت اگر نره غم خونه باباش یادش میره و خوشحالیم باهم

ولی من خودم باشم هیچوقت هیچوقت ناراحتیمو انقدر بروز نمیدادم که برادرم تو دلش غمباد بگیره نگران سلامتی برادرم میبودم

وقتی جای کسی نیستین و نمیتونین نظر درست بدین که از دردش کم بشه پس لااقل لطفا ریپلای نکنین چون اون ادم خودش به اندازه کافی حس ناراحتی داره شماها دیگ ناراحت ترش نکنین

یعنی واقعا اگه خدای نکرده برای خواهر و برادرت ناراحتی پیش بیاد ...ذهنت مشغول نمیشه...درسته شرایطت سخ ...

من ادمیم که ۴ساله از وقتی اشناشدیم تا الان خم به ابرو نیوردم یک روز خوش دوتایی باهم نداشتیم تو این ۴سال یکبار باهم دوتایی بیرون نرفتیم همش مشکل داشتیم.من پا به پای شوهرم رفتم چون وظیفمه.شما هنوز درک نکردی منظور منو

اگر یک نفر نمیخواد درست بشه و تلاشی نمیکنه برای خودش چرا بقیه باید انقدر خودشونو نابود کنن بخاطرش؟خواهر شوهر منم همینجوره.خودش تلاشی نداره ولی بقیه نابود شدن و داغونن.تا کی؟تا ابد باید همه بخاطر این یک نفر بسوزن؟حرف من اینه تا کی باید سوخت؟وقتی یک نفر خودش بخودش کمک‌نمیکنه تا کی بقیه باید بخاطرش زندگیشون خراب بشه اونم وقتی که ما دونفر اگر این غما نباشه بیشتر کنار هم خوشبختیم