پرپری۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1022 عنوان کدوم دکتر زنان اردبیل خوبه؟ 711 بازدید | 3 پست هر کی هر دکتری میگه خوبه یکی دو نفر میان اصلا نرید پیشش بده فلانه.میخوام برم پرونده بارداری باز کنم و اینکه کدومش سونوگرافی داره خودش مثل لاله خداپناهی 1403/01/07 | 08:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو_کمند8 عضویت: 1392/10/22 تعداد پست: 6220 فقط فریبا فتحی نری که افتضاحه من سر هر دو تا بچم رفتم الهام نصیری سونو به اون صورت نداره یه دستگاه قدیمی داره که فقط اوایل بارداری سونو میکنه صدای قلب رو بشنوی خاطره طوبی متخصص جنین شناسی هم هست هربار سونو میکنه هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!! شاید نوار بهداشتیه
پرپری۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1022 فقط فریبا فتحی نری که افتضاحه من سر هر دو تا بچم رفتم الهام نصیری سونو به اون صورت ندا ... نعیمی چطوره؟
گیسو_کمند8 عضویت: 1392/10/22 تعداد پست: 6220 نعیمی چطوره؟ اونم یبار رفتم خوبه بدک نیس ولی فک نکنم دستگاه سونو داشته باشه یبار برا فریز زخم رفتم ازمایش نوشت نتیجه رو که اوردم دوباره حق ویزیت خواستن! یه مقدار پولکیه به نظرم البته همه دکترا پولکی ان در حقشون اجحاف نشه😂 هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!! شاید نوار بهداشتیه