2777
2789
عنوان

هزینه با کیه؟

318 بازدید | 14 پست

سلام عزیزای دل، ما خونمون شمال هست از اول عید تا حالا فامیل ها از استان های دیگه اومدن خونمون. تفریحات اینجام خیلی گرون هست ب شوهرم میگم ما نباید تو تفریحاتشون دخالت کنیم. هرجا بخوان برن ما چرا باید حساب کنیم؟ 

اصلش چیه؟ کی باید حساب کنه؟

مثلا باید ناهارِ خواهر و دامادش رو حساب کنه؟ در حالی که ما نرفتیم رستوران؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره به خودتون و روالتون . اگر مهمون شما هستن اصولا شما باید غذا و خورد و خوراک رو تهیه کنید اگر تفریح در حد عرف میرید چون مهمون شما هستن شما باید هزینه کنید ولی اصولا اینجور مواقع چون هم خرج گرونه هم مهمونی طولانی مدت میشه اونا هم باید خودشون دست به جیب باشن . اینا بر میگرده به روال خانوادگی هر آدمی.  بستگی داره شما که مهمون میرید خونشون اونا چکار میکنن . یا اگر مسافرت با هم میرید میتونید دونگی خرج کنید ولی مهمونی رفتن فرق داره 

پول رستورانم با شما باشه چه کیفی میکنن اونا چه ظلمی میشه به شما 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
والا من شمالم همچین چیزی تاحالا به گوشم نخورده!

ادمو شرمنده میکنن ، خواهرشوهرم جلو جمع گفت که داداشمون ی ناهار نتونت مارو مهمون کنه، کلا روداااار تشریف داره، یک هفته است اینجان، میگه مردیم از بس گوشت خوردیم ،دلم برای آش لک زده، حالا اگه آش می پختم باز ی چی دیگه داشت بگه

به نظر من چون اومدن مهمانی فقط وعده های غذایی که منزل شما هستند تهیه و هزینه اش با شما هست. یا اگه خودتون رستوران دعوتشون کنید ولی تفریحات و غذا که خودشون میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

به نظر من چون اومدن مهمانی فقط وعده های غذایی که منزل شما هستند تهیه و هزینه اش با شما هست. یا اگه خ ...

غذا با ماست، خونه رو دربست خاله کردیم براشون. ی سری تفریحات رو حساب کردیم ولی شاتل و جت اسکی زور هست واقعا

بستگی داره به خودتون و روالتون . اگر مهمون شما هستن اصولا شما باید غذا و خورد و خوراک رو تهیه کنید ا ...

توضیحاتتون خوب بود ولی ما تا الان خونشون نرفتیم، اونام اولین بار بود می اومدن اینجا، چون خونه ی مامان بابای خودمه ،در واقعا ماهم اونجا مهمونیم

توضیحاتتون خوب بود ولی ما تا الان خونشون نرفتیم، اونام اولین بار بود می اومدن اینجا، چون خونه ی ماما ...

خب متعادل برخورد کنید . دفعه بعد شما برید اونجا . اونوقت متوجه میشید که چجوری باید برخورد و هزینه کنید . بعضی آدما رو هرچقدر هم محبت کنی کمه بعضی ها نیاز نیست به محبت اضافه . ولی برام سواله چجور فامیل هستید که تا حالا خونه شون نرفتید ؟‌

خب متعادل برخورد کنید . دفعه بعد شما برید اونجا . اونوقت متوجه میشید که چجوری باید برخورد و هزینه کن ...

برای موندن و شب نشینی نرفتیم خونشون. ی عید دیدنی رفتیم دو بار کلا. فامیل همسرم هستن. سطح زندگی هامون شبیه هم هست. پول اضافی برای خرج کردن نداریم.