2777
2789
منم حالم خیلی بده بود، همه اش به طلاق فکر میکردم و سر همین. شوهرم شناسنامه و عقد نامه رو قایم کرده ب ...

میشه راهنمایی کنی چجوری این دوره ها رو پیدا کنم ؟ همین رو سرچ کنم ؟ هزینه داره یا 

رایگانه ؟

بله یه راهی هست

کلاس همسرداری....خانم ها چندماه بعداز شرکت درکلاس و انجام تمرینات به شدتتت راضی هستن و چندین نفر بودن که همسرشون خیانت میکرد ولی خوده مرده کاراش رو کنار گذاشته یا خانمی بوده که همسرش معتاد بوده و تصمیم به ترک گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتیاد به چی ؟ همه موارد رو هم که داره خیانت و اعتیاد و سردی و.. وضع مالیش چطوره ؟

صنعتی، نه از نظر پولی هم هیچی تنها میزیتی که داره توی خونه خوش رفتار، تامین میکنه از نظر خوراک و پوشاک

میشه راهنمایی کنی چجوری این دوره ها رو پیدا کنم ؟ همین رو سرچ کنم ؟ هزینه داره یا  رایگانه ؟

توی کلینیک های روانشناسی یا اساتید روانشناسی دانشگاه شهرتون

چند تا روانشناس خوب شهرت رو پیدا کن، تماس بگیر ببین کدوم کارگاه برگذار می کنند 

اگر مشهدی بهت میگفتم،

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
صنعتی، نه از نظر پولی هم هیچی تنها میزیتی که داره توی خونه خوش رفتار، تامین میکنه از نظر خوراک و پوش ...

اگه اعتیادش رو قبول داره و تمایل ب ترک داره سعی 

کن ببریش کنگره شصت شنیدم خیلی برای اعتیاد خوبه و موفق بودند کاش بتونی تشویقش کنی بره  این حل بشه بقیه مشکلات هم حل میشه 

کجا باید اینو شرکت کنم منم شرکت کردم دوره ی این مدلی رو 

میدونی کارگاه خوبیش اینه، همونجا که تدریس می‌کنه. مشکلت رو مطرح میکنید و بهترین راه حل رو پیدا می‌کنی 

وقتی دوره تموم میشه میفهمی یک مشکل رو نداشتی، کلی اشکال رفتاری مخصوصا تفکرات سمی، باعث ایجاد اون مشکل شده 

وقتی خودت و مشکل و راه حل رو پیدا می‌کنی ، حل میشه به امید خدا

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!