2777
2789

خانومایی ک توی این ماه رمضون قضاوت کردین و توهین کردین 

بخدا ب قران من هیچی اسمی از دم تکون دادن و سگ واینا نگفتم ب ولله 

فقط ب خواهرشوهرم گفتم مادرت بین بچه ها فرق میذاره پسراش خرجشو میدن و حرمت هیچیو نداره حتی ب ظاهر 

تاحالا هیچ توهینی بهشون نکردم و این اولین حرفم بود ک رودرو بهشون ناراحتمیو گفتم 

همیشه پدرشوهرم میگه هیچوقت بهمون بی احترامی نکردی بهمون ..

بعدم اونا خودشون میدونن چ بدیهایی درحقم کردن اگه بگم بخدا چشاتون میپره روی سرتون ولی من همش میگفتم نه اون زن ساده ایه باور نمیکردم چون خواهرزادش قبل ازدواجپنون گفت سادست 

چن تاشو میگم تا بدونین 

مثلا من از اول برای زندگی مستقل و جدا با شوهرم ازدواج کردم چون شوهرم حتی مادرشوهرم روز خواستگاری گفتن ما کاری ب کارش نداریم 

ولی دقیقا برعکس سه روز بعد عروسی مادرشوهرم ی نرده بودن گذاشت روی دیوار و هرموقع دلش میخواست میومد درو باز میکرد میگفت بیا پاین شام درست کن حتی ی کاسه سنگ گذاشته بود روی دیوار یا ی چ ب بلند با اون میزد ب پنجره 

وقتی میرفتم خونه بابام با دختراش میومدن تو خونمو مهمونی میگرفتن 

وقتی مهمون داشتن من میرفتم پذیرایی یا شام پختن 

کارگر داشتن دو سال تمام من آشپزیشو کردم خونه واسه برادرشوهرم میساختن حتی وقتی حامله بود تا شش ماهگی دیگه بعدش  دوماه تمام بیمارستان بستری بود حتی ی بار ی سر نزد یا ی غذایی درست کنه البته توقعی هم نداشتم 

ولی وقتی دخترش همون سال زایمان کرد یک ماه تمام رفت کارای دخترشو کرد 

وقتی عمل کرد دختراش نیومدن سراغش من مهمون داریشو کردم 

تا پارسال همیشه میرفتم پایین خونشو تمیز میکردم جارو میکشیدم میشتم میپختم لباسای پدرشوهرو برادرشوهرمو میاوردم بالا مینداختم لباسشویی خشک میگردم میذاشتم پایین براش 

وقتی پسرم بدنیا اومد شیرم کم تغذیه درست و حسابی نداشتم خواهراش زنگ میزدن ب شوهرم ک نه شیرخشک نخر بذارشیرخودشو بخوره پسر بیچارم همیشه گریه میکرد تا سه ماه اول برادرم براش شیر خشک میخرید قایمکی میدادم بهش 

تا سه سال اول نمیذاشتن واسه خونه من خرید کنه شوهرم هرچی میخرید خودشون میرفتن ازتو ماشین میبردن خالی میکردن اندازه ی بچه واسه من میداشتن رو لبه دیوار تازه اگه اضافه میومد من حتی ب خودم اجازه نمیدادم برم تو ماشین وسیله ایرو بردارم بگم منم حقی دارم همش میگفتن فرقی نداره واسه همین ناعدالتیشون من سر بارداری و شیردهی تغذیه درستی نداشتم دوماه بیمارستان بستری بودم چون بچم تو شکمم رشد نمیکرد یا شیر نداشتم براش 

یا وقتی کارت عروسی میاورون برامون مادرشوهرم ازمون پنهون میکرد و گاهی خودش تنهایی میرفت من اینها رو امسال از زبون دختر همسایه شنیدم ک کلا هنگ کردم 

یا وقتی ی روز تو خونه خودم غذا میپختم شوهرم انقد مظلوم بازی درمیاورد ک همون ی ذره غذارو هم میبرم پایین با اونها میخوردیم 

بازم بگم از بدیهاش 

حالا اینبار چجوری قضاوت میکنین ؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایدچ رمانی طویلی

ول کن خودت اعصابت خورده باید به کاربرا هم ثابت کنی اصلا تاپیک نزن اینجا چ کار میتونن برا انجام بدن اخه

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

الان دعوا نشه باز

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من در جریان اون تاپیکت نبودم،ولی میددنم حتما بد نوشتی و سوء تفاهم شده و کاربرا اونجوری قضاوتت کردن،به هر حال شما بیش از حد خوبی کردی،و یجورایی وظیفت شده،برای همون دیده نمیشه.

سعی نکن خوبی هاتو به کسی نشون بدی حالا چه به کاربرای اینجا و یا اقوام شوهر یا هرکسی.

هروقت کاری میکنی برای رضایت خدا انجام بده😊

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
شاید باورتون نشه تا ته خوندم یه لیوان آب لطفا😵‍💫🥵

حالا یه دفعه یکی یه متن طولانی نوشته بود منم پست گذاشتم که فک نکنم کسی این متن طولانی رو بخونه . همه ی کاربرا دست جمعی ضایعم کردن گفتن ما می‌خونیم اشتباه فکر کردی 😁

من دیواربه دیوارشونم بیشعورا تا میرم خونه پدرم بساط پهن میکنن خونمم همه چیزامو میبرن از گوشت و مرغ و اجیل بگیر تا شوینده و برنج و.... 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن