2777
2789

هیچوقت با زبون خوش حرفاشو نمیزنه، از مهمونی اومدیم ، خب نمیتونم که با شلوار لی و مانتو که اونم تازه خریدم بخوابم که خراب بشه زانو بندازه و اینا بعدشم با لباس بیرونی راحت نیستم ، 

چون اومدیم  مسافرت خونه کسی اتاق جدا نداریم ی اتاق دادن بهمون باهم می‌خوابیم ،

بعد جایی نبود لباسمو عوض کنم اومدم بالا سر مامانم هی فحشم میداد که چرا اومدی و چندتا فحش بد هم داد هی میگفت این احمقه فلانع، اینطوریه اونطوره 

و اصلا بررا مسائل کوچیک هم همینطور فحش میده فقط یا زود عصبانی میشه فقطم با من اینطوریه و 

گفتم یعنی چی توقع نداری که با مانتو شلوار بخوابم  بعد اومدم لباسمو از اونجا بردارم بزارم تو ساک ، گفت برو گمشو بخواب زودتر برو دیو....ث 

همین رفتارها رو میبینم بدم میاد خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از مسافرت برگشتید باهم برید پیش مشاوره  

وای هرچی بهش گفتم حتی فقط با مشاوره تلفنی حرف بزن این عمرا بره مشاوره ، کلی فحش به مشاور هم داد گفت مشاور غلط کرده که منو بخواد راهنمایی کنه یا حرفی بهم بزنه، 

هزارتا فحش هم ب اون مشاور داده  این مگه مشاوره میاد عزیزم 😂

مامان منم همینه ، کلا لیاقت دختر داشتن ندارن

اگر مادر محبت داشته باشه کانون خانواده گرم میشه ، و پدر هم بیشتر توجه و محبت می‌کنه 

ولی وقتی الگو مادرم باشه ، واقعا دیگه بجز وظیفه شاید خیلی رغبت نکنن اونام زیاد توجه کنن، بخاطر رفتارهای بد مامانم 

بدبختی هیچوقت بابام طرف منو نمیگیره با اینک خیلی وقتا تقصیری ندارم، 

خب من الان اومدم لباسم عوض میکنم بهم فحش میده 

از یچی اذیته بالاخره حالا عادتم که باشه طبیعی نیس همیشه حالت بد باشه.   خودت از یه مشاور کمک بگیر علی الحساب تا کمتر آسیب ببینی   مشاور مدرسه یا آنلاین که خودتم گفتی یا مجازی ها مثل تنها مسیر آرامش و...

یه جایی برو  چند روز خونه خاله و دایی عمو مامان بزرگ جایی که دلش برات تنگ بشه یا بگو فلان مری ...

ما اصلا باهم زندگی نمی‌کنیم من مجردم ولی خونه مادربزرگم هستم

فقط مسافرت ی چند صباحی اومدم باهاشون 🥺

این چیزا دلتنگیا حالیش نیست ، وگرنه من ک همش پیشش نیستم 

وای چه مامان بددهنی داری

الگوی رفتاری من اونا هستن ، از بس اینطور میگه منم فحش سر زبونم افتاده 🙄

بعضی وقتا با خودشم همینطوری حرف میزنم و ناراحت نمیشه چون خودشم همینه

اما خیلی زشتهههههه بنظرم 

اگر مادر محبت داشته باشه کانون خانواده گرم میشه ، و پدر هم بیشتر توجه و محبت می‌کنه  ولی وقتی ...

اره کلا طرف ماهم همینجوریه ، هرچی دلش میخواد و به زبون میاره جوابشو بدی هم مقصری..مثلا شده یهو ردی دستم بخوره بهش همین و بهونه میکنه رگبار میبنده 

از بچگی آدمی نبودم بخوام بد رفتاری کنم اذیت کنم ولی هرجا منو میفروشه و علیهم زمینه شو میچینه  

دیگه قسمت ماهم اینه دیگه 

.my lifeهندل I need a lot of time to 
از یچی اذیته بالاخره حالا عادتم که باشه طبیعی نیس همیشه حالت بد باشه.   خودت از یه مشاور کمک بگ ...

آره شاید اذیته ، شاید خیلی مسائل زندگیش که اذیته بخاطر وجود من باشه ، بخاطر اینکه من بدنیا اومدم باشه، شاید اگر من نبودم دنیا قشنگتر بود عزیزم 

شاید واسه همینه بهم فحش میده 🥺♥️

اره کلا طرف ماهم همینجوریه ، هرچی دلش میخواد و به زبون میاره جوابشو بدی هم مقصری..مثلا شده یهو ردی د ...

عزیزم 😞😞نمی‌دونم مثلا شده تو بهش محبت کنی و اون آرومتر بشه ؟

شاید کمبود محبت دارن ، شاید همین توقع رو از ما دارن 

اما خب اون بزرگتره و ما از بزرگترها یاد میگیریم عشق ورزیدن رو مهر محبت رو .