2777
2789

من به خدا رد دادم دیگه

هر جا میرم همه خانوما با هر رنگ پوستی همه جای بدنشون صافه بدون کوچکترین لک و موی زائد و تیرگی و ترک پوستی و ...

یعنی همه از کرمای گرون و لیزرای روشن کننده و مکملای پوست خارجی استفاده میکنن؟

من با اینکه روتین پوستی دارم و کلی به پوست صورت و بدنم میرسم بازم کلی ترک و جای جوش و لک و تیرگی و پوست مرغی دارم

دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

لیزر روشن کننده هم برای بعضی نواحی میرم..خب قطعا یکم روشن تر شده ولی نه در حد اونایی که کاملا روشنه همه نواحی حساسسشون....با اینکه روشن تر شده بازم کلییی تیرس

کلا اعتماد به نفسم رفته...نه میتونم لباسای مورد علاقمو بپوشم نه اعتماد به نفس ازدواج کردن دارم

نگید مردا مگه خودشون چین...اولا من رو ظاهر خیلی حساسم چه برای خودم چه همسر ایندم

دوما جدا از ازدواج من تو خلوت خودمم با بدنم راحت نیستم

از اون طرف سایز سینه هام خیلی کوچیکه با اینکه تپلم

ببین لاغر شم دیگه چی ازم میمونه

هر کی رو دیدم هم سن و سال خودم اکثرا سینه های پر و خوس فرم مال من اندازه یک سوم اوناس

خدایی چیکار میکنید برای همه اینایی که گفتم

راز موفقیتتونو بگید 😐😑

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول خرج میکنن عزیزم همش دکتر زیبایی  و کارهای زیبایی مث میکرونیدلینگ، لیزر، مزوتراپی، فیلر، تز ...

اخه همه؟

الان خیلیا رو میشناسم اینکارا رو نمیکنن ولی بازم پوست خوبی دارن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
میگما با تمام احترامی که واسه همجنسای خودم دارم دقت کردین دهه ۸۰دیا اکثرا سینه های بزرگی دارن

خودم دهه هشتادم ولی ندارم متاسفانه 😅

از پروتز هم خوشم نمیاد

با ورزش و اینا هم که بزرگ نمیشه 

چیکار کنم من الان😑

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خودم دهه هشتادم ولی ندارم متاسفانه 😅 از پروتز هم خوشم نمیاد با ورزش و اینا هم که بزرگ نمیشه  ...

عزیزم

خودتو دوست داشته باش با خودت مهربون باش 

مطمعنم زیبایی عایی داری که هیچکس نداره و منحصرا مال خودته

ماسک سدروماست برای روشنایی پوست عالیه

بعد حمام دو قالب یخ رو پوستت ماساژ بده

از ضدافتاب مخصوص پوستت غافل نشو حتی تو خونه

مرطوب کننده مخصوص پوستت مارک معتبر استفاده کن

صورتتو بخور بده حتما

عزیزم خودتو دوست داشته باش با خودت مهربون باش  مطمعنم زیبایی عایی داری که هیچکس نداره و منحصر ...

به جز اون ماسکی که گفتین بقیه رو همه رو انجام میدم🥲

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍