2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرج نداره ینی چی؟

اصطلاحه

میگه زنی که خرج نمیکنه و پول از شوهرش نمیگیره، ارج و احترامی از شوهرش نداره، شوهرش میره سراغ یه زن دیگه

همینجوریه؟؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
از پله افتادم زری 🙁مسافرت زهرم شد 

الهی دورت بگردم چرا مواظب نیستی 

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

فداتشم من  قلبم😘😘😘 نمی دونم چطور شد بخدا یهو پام لیز خورد خیلی بده الانم تو گچه نمیتونم تکو ...

قربونت برم استراحت کن زیاد فشار نیار به پات

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

اصطلاحه میگه زنی که خرج نمیکنه و پول از شوهرش نمیگیره، ارج و احترامی از شوهرش نداره، شوهرش میره ...

نههههه

کاملا اشتباهه

نگاکتین اصن توی زندگی اصل برتفاهمه

الان زنایی هستن ک دوس دارن سوارشوهراشون بشن ومثلا حس تملک داشته باشن وتا شوهره نتونه زیرابی بره و...

درصورتی ک شوهره کارخودشو میکنه

درمقابلم خانمایی هستن ک اینقد بامحبتو احترام رفتارمیکنن

ومتقابلا شوهرشونم همونجوری حتی درغیاب خانمش هواشو داره وب فکرشه

و بدون اینکه چیزی ب عنوان خرجی ازش طلب کنن

خوده شوهره پیشنهادمیکنه ک مبلغی رو هرماه ک نیاز خرید رورانه همسرش هس بهش تقدیم کنه