2777
2789
عنوان

کی برم آزمایش

241 بازدید | 7 پست

سلام.تقریبا 2 روزه پریودی ام عقب افتاده ولی همیشه منظمه

به نظرتون کی برم آزمایش بارداری؟

شدیدا عفونت دارم میشه درمانش کرد درمان خونگی جواب نداد

سلام.ان شااله که مثبت باشه

نمیدونم کی باید بری...من ده روز پریودم عقب افتاده؛بی بی چکم منفی بود...اما هنوز منتظرم  

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توتی جون،گلم؛انقدر ازمایش منفی شده که دیگه تحمل ندارم ببینم منفیه...ناراحت مبشم خیلی...

امیدوارم باردار باشی.توکلت به خدا باشه.علائم چی داری؟

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   
امیدوارم باردار باشی.توکلت به خدا باشه.علائم چی داری؟

الی خانوم؛عزیزم شاید بهتره بگم هیچ یک از علائم رو ندارم؛فقط زیاد میخوابم و تکرر ادرار دارم؛که اونم هیچ...بی بی چک منفی بود..من هنوز منتظرم..دیگه ترجیح میدم صبر کنم...

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
الی خانوم؛عزیزم شاید بهتره بگم هیچ یک از علائم رو ندارم؛فقط زیاد میخوابم و تکرر ادرار دارم؛که اونم هیچ...بی بی چک منفی بود..من هنوز منتظرم..دیگه ترجیح میدم صبر کنم...

روز چند سیکلی فندق جان؟

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم